Svaka nova sezona donosi i nova modna pravila, ali isto tako i izazove; za one dovoljno smele i samouverene devojke. Poznati italijanski brend Max&Co vam preporučuje da budete upravo takve – dovoljno hrabre da rušite pravila, spajate nespojivo i stvarate sjajne, originalne autfite, ali i dovoljno ženstvene i elegantne kako biste na pravi način istakle svoju boemsku stranu.

Svima nama je potrebno malo inspiracije kada je dobar stil u pitanju, a u najnovijem Max&Co modnom predlogu ugledaćemo se na Parižanke, uvek besprekorno odevene i stilizovane devojke.

Znamo da Pariz kao modnu prestonicu karakterišu svedenost i elegancija, te vam Max&Co predlaže da ove jeseni svoj garderober upotpunite klasičnim odevnim komadom – odelom, ali sa malom dozom “novog” i savremenog. Max&Co je osmislio odličan spoj pantalona i jakne u teget nijansi, modernog kroja, sa diskretnim crnim detaljima. Max&Co pantalone su ravnih nogavica i, ove sezone jako popularne, dužine do polovine listova. Blago podvrnute, sa crnim trakama na džepovima, biće vaš savršeni izbor u svim formalnijim prilikama. Uz njih ponesite i Max&Co jaknu u istoj nijansi, sa istim crnim detaljima i napravite trendi komplet za predstojeću sezonu.

Modni predlog MaxCo Pariz kao inspiracija za tvoj jesenji autfit 4 Modni predlog Max&Co: Pariz kao inspiracija za tvoj jesenji autfit Modni predlog MaxCo Pariz kao inspiracija za tvoj jesenji autfit 3 Modni predlog Max&Co: Pariz kao inspiracija za tvoj jesenji autfit

Jedna od glavnih asocijacija na pariski stil svakako su pruge pa  svoju kombinaciju osvežite upravo ovakvim printom. Max&Co rolka na crne i bele pruge odlično će ispratiti celokupnu zamisao. Rolka je pripijena te će se slagati uz vaš komplet, kako po boji, tako i po kroju. Zahvaljujući jednostavnoj formi i vanvremenskoj crno beloj kombinaciji, lako ćete je nositi i kasnije, uz druge komade garderobe.

Modni predlog MaxCo Pariz kao inspiracija za tvoj jesenji autfit 5 Modni predlog Max&Co: Pariz kao inspiracija za tvoj jesenji autfit
Comments