Kada bismo bili primorani da odaberemo pet modnih trendova koji su apsolutni vladari ove godine, pastelni tonovi bi definitivno bili na vrhu te liste. Obožavali smo da ih nosimo tokom proleća i leta, a nosićemo ih i tokom ove jesenje, pa i zimske sezone, jer su predivni, veoma efektni i, bićemo slobodni da kažemo, nezamenljivi. Ukoliko i vi volite da nosite pastelne tonove, nemojte se ustručavati da u svoju odevnu kombinaciju ovih dana uvrstite barem jedan pastelni odevni komad. Da se mi pitamo, mi bismo od pastelnih boja napravili pravu rapsodiju različitih tonova, pa nismo mogli da odolimo te da jednu takvu rapsodiju ne uvrstimo u naš ovonedeljni Max&Co. modni predlog.

Osim toga što je veoma živahan i razdragan, ovaj modni predlog idealan je za nošenje u poslovnim prilikama, a one smelije mogu ga poneti i u svakodnevnim varijantama, jer sigurno neće “odskakati”, a izgledaće veoma privlačno i atraktivno. Spoj koji na samom početku upada u oči, upravo je kombinacija elegantnih sečenih pantalona sa visokim strukom, koje su same po sebi atraktivne, iako neutralne boje, i rolke boje breskve, koja će na pravi način naglasiti sam kroj pantalona, a ujedno se izdvojiti kao upečatljiv odevni komad, koji možete poneti i sa drugim odevnim komadima.

Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 15 Modni predlog Max&Co: Pastelna rapsodija koju ćete obožavati Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 12 Modni predlog Max&Co: Pastelna rapsodija koju ćete obožavati

 

Comments