Ne kaže se bez razloga da je prvi utisak najvažniji prilikom upoznavanja neke nove osobe. Tada primećujemo sve, a svakako nam, pored lica, pažnju prvo privuče i odevna kombinacija koju neko nosi, kao i to koliko računa vodi o sebi. Zato možemo reći da je odevanje jedan od ključnih elemenata našeg identiteta, ne samo u svakodnevnim, već i u poslovnim prilikama. Čak možemo reći da je ono u poslovnom svetu ključno! Da biste, kada sledeći put budete birale odevnu kombinaciju za određenu poslovnu priliku, imale manje posla, tu je naš Max&Co. modni predlog koji je odraz prave poslovne elegancije, one koja se pamti.

Osnovu ove odevne kombinacija predstavlja spoj naizgled klasičnih odevnih komada, odnosno pantalona izrađenih od tamnijeg teksasa i bele bluze. Međutim, da nije reč samo o klasičnoj beloj bluzi, uočićete kada budete ugledali detalj koji se nalazi u predelu okovratnika, a koji je u boji zlata. Samim tim, vašoj proverenoj klasici možete dati dašak elegancije i notu posebnosti.

Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 11 Modni predlog Max&Co: Poslovna elegancija koja se pamti Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 8 Modni predlog Max&Co: Poslovna elegancija koja se pamti

 

Naravno, tokom predstojećih hladnih dana morate da odaberete i adekvatan kaput, kako biste se na pravi način utoplili, ali i stilizovali. Naš predlog je da to bude ovaj fenomenalni model teget kaputa, čijoj lepoti doprinose i predivni cvetni detalji izvezeni na njemu. Upravo zahvaljujući ovim detaljima, ovaj kaput Max&Co. izgleda još atraktivnije, modernije i prijemčljivije, naročito zato što ga možete poneti i u mnogim drugim varijantama, a samim tim i sa drugim odevnim kombinacijama.

Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 14 Modni predlog Max&Co: Poslovna elegancija koja se pamti
Comments