Svaka poslovna dama koja prati modu i vodi računa o svom izgledu i autfitu, vrlo dobro zna da je izbor savršene poslovne kombinacije nešto na šta treba obratiti posebnu pažnju. Naime, iako nije od presudnog značaja, garderoba je detalj koji umnogome utiče na to kakav utisak ostavljamo na druge ljude, pa samim tim i na to kako nas ljudi doživljavaju. Zato je veoma važno da, naročito ako ste uspešna poslovna dama, uvek imate na umu nekoliko stajliš odevnih kombinacija koje ćete moći da izvučete “iz rukava” svaki put kada želite da impresionirate druge ljude. Jedna od takvih odevnih kombinacija upravo je naš novi Max&Co. modni predlog, u koji ćete se sigurno zaljubiti na prvi pogled.

Reč je o savršenoj kombinaciji crnih i plavih tonova, spojenih u jednu odevnu kombinaciju. Za početak, bićete oduševljene predivnom crnom bluzom, koju vrlo lako možete nositi i sa elegantnijim pantalonama, i to ne samo u poslovnim prilikama. Ova bluza je adekvatna i za druge svečane prilike, a na vama je da odaberete da li ćete je nositi sa suknjom ili nekim drugim odevnim komadom. Naš izbor je ovoga puta bila fenomenalna plisirana suknja crne boje. Predivna, nestvarno ženstvena, a uz to i neverovatno trendi, plisirana suknja je komad bez kog ne možemo da zamislimo svoj garderober ove jeseni, a plisirana suknja s potpisom Max&Co. model je od kog ne možemo da se odvojimo.

Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 16 Modni predlog Max&Co: Poslovna varijanta u koju se zaljubite na prvi pogled Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 19 Modni predlog Max&Co: Poslovna varijanta u koju se zaljubite na prvi pogled

 

Comments