Poznati brendovi uveliko predstavljaju svoje nove modne linije najavljujući na taj način početak jesenje sezone. Među njima je svakako i italijanski brend Max&Co koji svojom novom kolekcijom oživljava eleganciju i mladalačku energiju ’60. godina prošlog veka, spajajući retro šik i savremeni duh u neočekivane, ali uvek moderne i originalne kombinacije.

Ove jeseni ćemo voleti slojevitost, neočekivane kontraste u vidu jarkih i pastelnih boja, oversized i klasičnih komada, “grubih” i mekih materijala. Naše autfite će upotpunjavati zanimljivi detalji i romantične, zavodljive forme. Upravo u tom maniru, Max&Co je za vas i osmislio novi modni predlog koji predstavlja savršeni look za svaku poslovnu devojku sa stilom.

max and co 21 Modni predlog Max&Co: Retro šik u bojama jeseni max and co1 Modni predlog Max&Co: Retro šik u bojama jeseni

Asimetrični Max&Co džemper izrađen je od meke vune, u nežnoj bež boji i sigurno će biti vaš omiljeni komad ove jeseni. Džemper je dužine do kukova, rebraste je strukture na ivicama i sa blagim, ovalnim izrezom – klasičan komad koji ćete moći da nosite u svim prilikama.

U skladu sa vodećom idejom kontrastnih kombinacija, ovaj džemper će biti odličan spoj sa Max&Co kožnom suknjom modernog “A” kroja. Sa standardnom visinom struka, dužine do polovine butina i lepršavom formom, ova atraktivna suknja u tamnoj ljubičastoj nijansi, svaki vaš autfit učiniće ženstvenim i stilizovanim.

max and co 51 Modni predlog Max&Co: Retro šik u bojama jeseni
Comments