Rock’n’roll stil veoma je popularan, bez obzira na godišnje doba i aktuelne trendove, upravo zato što je riskantan, drugačiji i veoma atraktivan. Volimo da ga nosimo i u večernjim i u dnevnim varijantama, u najrazličitijim prilikama, a da stvar bude još bolja, sada ga možemo nositi i u poslovnoj varijanti. Tajna se krije upravo u savršenom spoju adekvatnih odevnih komada, koji smo pronašli u nama omiljenim Max&Co. prodavnicama. Da, vreme je za najnoviji Max&Co. modni predlog.

Ovoga puta, naš izbor je pao na kombinaciju koja je sastavljena od tamnijih tonova, dok je jedini odevni komad koji odstupa upravo klasična bela košulja. Sa njom nema greške, jer je vanvremenska, a sigurni smo da ćete je nositi i u nekoj drugoj varijanti. Zašto da ne, kada je neponovljiva! S obzirom na to da poslovna varijanta zahteva dozu odmerenosti, uz klasičnu belu košulju slobodno ponesite pantalone sa printom, ali vodite računa da je diskretan.

Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 24 Modni predlog Max&Co: Rocknroll stil u poslovnoj varijanti Wannabe MaxCo Photo 2016 12 2 25 Modni predlog Max&Co: Rocknroll stil u poslovnoj varijanti

 

Comments