Retke su devojke koje ne vole modu i nisu zainteresovane za aktuelne modne trendove. Bavljenje modom nama prosto predstavlja uživanje i relaksaciju nakon napornog radnog dana, čak i u situacijama kada nas muči onaj čuveni problem zvani “opet nemam šta da obučem”! Jer, tada nastupa Internet, Instagram i za tili čas – eto inspiracije.

Mnoge devojke čak vole da uz svoje odevne kombinacije uklope i svog dečka, ali ne, ne mislimo na to da vam je vaš dragi modni aksesoar, već mislimo na to da mnoge devojke vole da se sa svojim dečkom oblače usklađeno i u tonu. Zašto biste se se igrale samo sa svojim stilom kada možete i njegovim?!

Šalu na stranu, ako vam se dopada da ponekad vaš dragi i vi budete obučeni u istom stilu, danas vam predlažemo ležerne, zanimljive kombinacije u kojima ćete se oboje osećati prijatno i izgledati odlično. 

Ukoliko volite da slobodno vreme provodite šetajući gradom ili uživajući u prirodi potrebna vam je kombinacija koja će biti moderna i atraktivna, ali istovremeno i udobna i praktična kako biste zaista uživali u svojim omiljenim, opuštajućim aktivnostima. A ako planirate da svoje slobodne dane iskoristite za obilazak svih zanimljivih lokacija u gradu koje još uvek niste posetili, par udobne obuće je neophodan. Iako udobnost i stil ne idu baš uvek zajedno, New Balance dokazuje suprotno i predstavlja patike koje su udobne i funkcionalne u istoj meri koliko su lepe, atraktivne i originalne. A odlične kombinacije boja su upravo ono što ih čini savršenim. Jer, sa njima će svaka vaša kombinacija biti kompletna.

new balance 5 Modni predlog: New Balance za SAVRŠENI par
Comments