Slobodno vreme nam omogućava da pobegnemo od poslovnog stila oblačenja, strogog dress koda, ozbiljnih odela i neudobnih štikli i napokon obučemo ono u čemu se osećamo najprijatnije. Udobne, ležerne kombinacije su savršene za naše svakodnevne aktivnosti i vreme koje koristimo kako bismo napunili baterije.

Koliko god delovala ne toliko bitno, odeća i te kako ima veze sa tim kako se osećamo, te ako želite da se zaista opustite, birajte kombinacije u kojima ćete se osećati prijatno, ali i lepo. Jer, devojkama je jako važna i estetika, gotovo u istoj meri kao i funkcionalnost.

Danas vam predlažemo upravo takvu kombinaciju koja je prijatna i udobna, ali i moderna i atraktivna. Kratka teksas suknja uvek će biti moderna i sve devojke je obožavaju! Sa njom ćete najbolje istaći svoju ženstvenost, ali i dobiti autfit koji će savršeno pratiti vaše omiljene dnevne aktivnosti, bilo da je reč o šetnji, kupovini ili odlasku na piće sa prijateljicama. Uz nju ukombinujte svoju omiljenu košulju, koja vam daje i malu dozu ozbiljnosti, a dašak Pariza čak i na ulicama vašeg grada doneće vam neodoljivi džemper na pruge.

Celokupna kombinacija je ležerna i mladalačka i ne samo da ćete se osećati prijatno, već ćete i izgledati baš onako kako želite – moderno, urbano i prosto savršeno!

new balance 41 Modni predlog: New Balance za URBANE devojke new balance 21 Modni predlog: New Balance za URBANE devojke
Comments