Svakodnevne kombinacije podrazumevaju i zahtevaju dosta toga, od udobnosti, preko praktičnosti, ali i ono najbitnije, da cela kombinacija bude atraktivna i veoma trendi, budući da je to must have svake savremene devojke. Inspiracije je nekada dosta, pa nije teško sve to postići, ali i onda kada je imate, te i onda kada je nedostaje ovaj Reebok modni predlog će vam sigurno pomoći.

Moda je u poslednjih nekoliko sezona uvela savršeni trend koji su apsolutno svi zavoleli, a to je spajanje različitih stilova. Ovog puta, ležernije odevne komade, sa malo rock vajba, upotpunili smo Reebok Classic Furylite patikama. Ukoliko ste krenule u šetnju gradom, da se možda nađete sa drugaricama na kafi ili prosto da rešite neke svakodnevne obaveze, ova kombinacija biće sjajna za vas.

Farmerke, kao komad koji je za ovakve prilike uvek najbolji, uz oversized kariranu košulju, preko koje je sportski duks, te na sve to crna kožna jakna koja je upravo deo tog rock stila, upotpunite odličnim, patikama koje će savršeno “začiniti” vaš stil.

reebok modni predlog 4 Modni predlog: Reebok Classic Furylite za devojke sa stavom reebok modni predlog 4 2 Modni predlog: Reebok Classic Furylite za devojke sa stavom
Comments