Sada je definitivno! Ovo je poslednja nedelja “stare” godine, a doček Nove godine nas očekuje već ovog vikenda. Nadamo se da ste već osmislile svoj doček za pamćenje, a ukoliko i dalje tragate za idealnom odevnom kombinacijom, pogledajte novi Stadion Shopping Center modni predlog! 

Budući da je reč o poslednjem danu 2016. godine, učinite ga zanimljivim i modernim tako što ćete poneti kombinaciju inspirisanu najvećim modnim trendovima koji su obeležili godinu koju “pozdravljamo”. Kada je reč o stilovima, ono što je definitivno bilo IN ove godine jeste rock stil u svim svojim varijantama, počevši od onih elegantnih i ženstvenih, pa sve do onih “opasnijih”. Zato neka i vaš novogodišnji autfit bude osmišljen u skladu sa Rock’n’Roll-om i nećete pogrešiti! Ključni komadi koji će vam biti potrebni jesu oni od kože i crni, a savršen način da “začinite” svoj look jesu – nitne!

Počnite od mini kožne suknje koju možete poneti uz jednostavnu majicu u svetlo sivoj nijansi. Crno siva kombinacija je odlična i odgovaraće svim prilikama, iako je na prvi pogled vrlo jednostavna i svedena. Ipak, ono što će joj dati taj Rock’n’Roll vajb jeste crni kaiš sa srebrnim nitnama – mali detalj koji će učiniti mnogo za vaš autfit!

Modni predlog Stadion Shopping Center Glam Rock stil za doček za pamćenje 1 Modni predlog Stadion Shopping Center: Glam Rock stil za doček za pamćenje Modni predlog Stadion Shopping Center Glam Rock stil za doček za pamćenje 2 Modni predlog Stadion Shopping Center: Glam Rock stil za doček za pamćenje Modni predlog Stadion Shopping Center Glam Rock stil za doček za pamćenje 41 Modni predlog Stadion Shopping Center: Glam Rock stil za doček za pamćenje
Comments