Vreme praznika je pravo vreme da se najzad posvetimo sebi i svoje slobodno vreme provedemo baš onako kako najviše volimo. Koju god aktivnost da birate, podrazumeva se da ćete biti doterane jer devojke od stila sebi ne mogu da dozvole ništa manje od toga! Ukoliko tragate za trendi, a ležernom kombinacijom koja će savršeno ispratiti vaš praznični stil života, Stadion Shopping Center vam predlaže autfit u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Ova kombinacija uključuje sve must have komade za zimu, počevši od trendi damskog šešira koji svaku našu kombinaciju lako može da učini otmenom i šik, koliko god ona bila urbana, preko atraktivnog i toplog ponča, pa sve do oversized kaputa koji je ove godine bio komad koji je svaka trendseterka morala da ponese. Naravno, naša ljubav prema ovim odevnim komadima se neće “završiti” ni u 2017. godini, te sa sigurnošću možemo da tvrdimo da ćete ovaj autfit rado nositi tokom cele zime. Ne samo da je ova kombinacija sačinjena od top trendova 2016, već je i jako udobna, topla i praktična i u njoj ćete sigurno sa stilom uživati u praznicima!

Modni predlog Stadion Shopping Center Svedena kombinacija za devojke sa stilom 2 Modni predlog Stadion Shopping Center: Svedena kombinacija za devojke sa stilom Modni predlog Stadion Shopping Center Svedena kombinacija za devojke sa stilom 4 Modni predlog Stadion Shopping Center: Svedena kombinacija za devojke sa stilom Modni predlog Stadion Shopping Center Svedena kombinacija za devojke sa stilom 3 Modni predlog Stadion Shopping Center: Svedena kombinacija za devojke sa stilom
Comments