Doček Nove godine se “opasno” približava, a da li ste već osmislile svoju savršenu kombinaciju? Niste? Opustite se, ima još taman dovoljno vremena za pravo malo modno istraživanje, a jedan od predloga za novogodišnji autfit daje i Stadion Shopping Center! Ukoliko želite da u “najluđoj” noći zasijate posebnim sjajem, da izgledate drugačije, ležerno, ali trendi i šik, ova kombinacija će vam se sigurno svideti jer ispunjava sve vaše modne kriterijume!

Džemper haljine su bile jedan od top trendova ove sezone pa nema razloga da ih zaobiđete i poslednjeg dana “stare” godine. Udobne, meke i pre svega moderne i ženstvene, ove haljine će vas svakako staviti u centar pažnje, a ako ne želite da rizikujete, odaberite elegantnu crnu haljinu sa dodatkom zavodljivog tila. Dovoljno efektno za noć kakva je doček Nove godine, a opet dovoljno klasično da ovakvu haljinu nosite i kasnije, u svim drugim svečanijim prilikama.

Modni predlog Stadion Shopping Center Trendi komadi za ležeran a šik novogodišnji autfit 4 Modni predlog Stadion Shopping Center: Trendi komadi za ležeran, a šik novogodišnji autfit

Svoju trendi haljinu upotpunite još jednim odevnim komadom koji je ove godine definitivno bio najradije nošen u svim izdanjima, u svim prilikama, uvek i svuda – kožnom jaknom! Neprevaziđeni i večni komad odeće, biće odličan pratilac i u novogodišnjoj noći, a mi vam predlažemo da odaberete kožnu jaknu u bež boji kako biste “razbile” monotoniju crnog autfita. Uz nju će se odlično uklopiti i pravi damski šeširić iste nijanse, za savršeni dodir šika!

Modni predlog Stadion Shopping Center Trendi komadi za ležeran a šik novogodišnji autfit 6 Modni predlog Stadion Shopping Center: Trendi komadi za ležeran, a šik novogodišnji autfit
Comments