Postoje odevni komadi i dezeni koji su prosto neprolazni, a koje svaka nova sezona vraća u drugačijem, osveženom stilu. Ove jeseni se kao must have definitivno izdvaja cvetni print koji suvereno vlada svim sezonama, a koji lako možete kombinovati kako u ležernim, tako i u onim formalnijim prilikama. Za izlazak, zavodljiva cvetna haljina i kožna jakna u bajkerskom stilu daće vam neprevaziđeni glam urban look sa retro vajbom, a za svakodnevne prilike cvetni print možete poneti u vidu udobnog duksa u kombinaciji sa sportskom haljinom. U kojoj god varijanti da ponesete ovaj dezen, svom izgledu ćete dati savršeni dodir edgy look-a koji će vas izdvojiti u masi.

Ono što će dodatno “začiniti” vaš jesenji autfit jesu Reebok Classic Furylite Graphic patike koje su, ne samo udobne, već i veoma atraktivne te će vaš stajling izgledati savršeno stilizovano i trendi, koja god prilika da je u pitanju. Budite smele i napravite baš ovakvu neočekivanu kombinaciju boja, dezena i stilova.

Modni predlog Začini svoj jesenji autfit Reebok Classic Furylite Graphic patikama Modni predlog: Začini svoj jesenji autfit Reebok Classic Furylite Graphic patikama Modni predlog Začini svoj jesenji autfit Reebok Classic Furylite Graphic patikama 4 Modni predlog: Začini svoj jesenji autfit Reebok Classic Furylite Graphic patikama
Comments