MAX&Co. žena uvek je žena sa stilom. Ona je ozbiljna po pitanju izbora svoje odeće i nosi je sa dozom lakoće i duhom zabave. Izrađena od prilagodljivih, šik zasebnih komada bogatih boja i teksture, nova MAX&Co. kolekcija pomaže ženama da izgledaju i osećaju se najbolje svakoga dana u nedelji – kako na poslu, tako i u trenucima razonode.

Think Pink

Ovu kolekciju čine nijanse ružičaste pojačane metalik detaljima koji upotpunjuju teksturu i obogaćuju izgled.

Pažljivo postavljena, tkanina koja slobodno pada i dobro je strukturisana, oštre i precizne linije i nežni volumen stvaraju odvažan ali ženstven izgled. Žakard, lurek i hrom osnova su sofisticiranih silueta. Sve što je potrebno jeste da se pažnja preusmeri sa specijalnog na svakodnevni šik, što je dodatak u vidu drikera na teksasu.

maxco Modni predlog: Ženstvena MAX&Co. kolekcija za proleće/leto 2016.

City Harbour

Svetla savremena paleta koralnih boja, optičke bele i plave. Klasične mornarske pruge sa cik cak detaljima na odeći i aksesoarima. Razigrani mornarski print i suknje sa faltama inspirisani su nemirnim morem. Ovo je zaštitni znak kolekcije koja nudi osećaj sunčanog dana pored mora. Šuškav puplin, nežna svila i lepršav žoržet tkanine su koje su odabrane za ovu kolekciju.

maxco2 Modni predlog: Ženstvena MAX&Co. kolekcija za proleće/leto 2016.

Comments