Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

U ovim promenljivim zimskim danima, slojevito odevanje nam dođe kao pravi modni imperativ, upravo zbog toga što nam garantuje toplotu, udobnost, a ujedno i lep izgled. Biramo ga u brojnim varijantama, ali je svakako najzastupljenija casual varijanta, koja kao da je stvorena baš za slojevito odevanje. Ukoliko ste ovih dana u nedoumici šta da ponesete tokom svakodnevne šetnje ili tokom šopinga sa svojom jačom polovinom, najbolji predlog za vas može biti upravo naš današnji modni predlog iz Immo Outlet Centra.

Modni predlog Wannabe Immo outlet center 1 Modni predlozi iz Immo Outlet Centra: Slojevita casual varijanta za tebe i njega Modni predlog Wannabe Immo outlet center 2 Modni predlozi iz Immo Outlet Centra: Slojevita casual varijanta za tebe i njega Modni predlog Wannabe Immo outlet center 3 Modni predlozi iz Immo Outlet Centra: Slojevita casual varijanta za tebe i njega

Editors choice