Brojni su načini na koje se danas opisuje žensko telo, pa je i nama ženama nekada teško da shvatimo kojem tipu građe mi pripadamo. Zato mnogim ženama kupovina pantalona ili farmerki predstavlja pravi problem, jer ne mogu da nađu model koji im potpuno odgovara.

Zato smo mi tu da vam pomognemo i damo vam savet kako da nađete idealan model farmerki – onaj koji će potpuno odgovarati vašoj građi.

Široki bokovi

Ako imate široke bokove, nemojte nositi plitke farmerke, jer će vam sve štrčati sa strane, ali ni one sa visokim strukom, jer će vaše bokove učiniti još širim. Najbolje je da odaberete srednju varijantu, jer je ona idealna za vašu građu.

modni saveti kako da odaberete najbolji model farmerki puniji bokovi Modni saveti: Kako da odaberete najbolji model farmerki?

Velika zadnjica

Jedan od najvećih problema žena sa velikom zadnjicom jeste da nađu model koji im neće spasti čim sednu. Stoga je za vas najbolji model džinsa onaj sa visokim strukom. Izbegavajte modele farmerki koji na sebi imaju ukrase ili džepove sa rajsferšlusima, jer će vaša zadnjica tako izgledati još veća. Umesto toga, odlučite se za modele sa manjim, ugaonim džepovima.

modni saveti kako da odaberete najbolji model farmerki velika zadnjica Modni saveti: Kako da odaberete najbolji model farmerki?

Comments