Rosie Huntington Whiteley jedno je od najtraženijih imena u svetu mode, a osim po svojoj neopisivoj lepoti, manekenka je poznata i po svom istančanom i prefinjenom načinu odevanja. Manekenka posebnu pažnju pridaje svemu što ima veze sa dizajnom, stoga su i njen dom i njen ormar uređeni u skladu sa poslednjim trendovima i savršeno oslikavaju njen stil. Rosie je zaljubljenik u slojevito jesenje odevanje i svake godine jedva čeka ovo godišnje doba kako bi smišljala nove kombinacije, a ovo su samo neki od njenih modnih saveta koje smatra ključnim u izgrađivanju prefinjenog stila.

Mix & match

Ključ stila po kom ćete biti prepoznatljivi jeste da nikada slepo ne pratite postojeće modne trendove već da od svakog uzmete ono što najviše odgovara vašem senzibilitetu i figuri i pretvorite ga u autentičnu komponentu vašeg outfita. Izaberite više različitih stilova, krojeva i boja koji vam odgovaraju i svakodnevno ih kombinujte na različite načine za jedinstvene outfite.

Definišite svoju paletu boja

Svi imamo različite tonove kože i različite boje nam pristaju, zato je bitno da otkrijete koje nijanse vam najviše laskaju i kreirate kolekciju odevnih komada koja će vam pristajati u svakom pogledu. Kada otkrijete koje su to boje koje ističu vaše najbolje adute, pronađite i one koje se slažu sa njima kako bi kurirali savršeni garderober.

Uložite u aksesoare

S obzirom na to da je manekenka poznata po svom jednostavnom stilu i neutralnoj paleti boja koja čini njen ormar, svaku kombinaciju voli da oplemeni zlatnim nakitom poput niza ogrlica i sitnih, elegantnih minđuša. Ključ upečatljivog outfita po njoj je i odgovarajuća torba, koja ne treba uvek biti najpopularniji komad te sezone, jer će to uglavnom učiniti da izgledate kao osoba koja više mari za trendove nego za personalizovani stil.

Comments