Iako imate nešto puniju figuru, to zaista ne mora značiti da treba da nosite dosadnu odeću, koja će prekrivati u potpunosti vaše telo. Ne morate ništa tako grčevito da krijete i postoji način da pratite trendove. Noseći ono što zaista odgovara vašem obliku tela, modele koje će ono najbolje izneti na videlo.

Zaboravite na utapanje u crnu boju, jednostavno zaboravite na slepa pravila koja čine da se osećate gore u sopstvenoj koži. Najbolji način da se osećate seksi i da određenu odevnu kombinaciju nosite sa samopouzdanjem jeste prvenstveno da vam bude udobno, a opet da nije suviše monotono. Mi ćemo vam pomoći oko izbora pravih modela.

Imajte na umu samo jednu stvar, lep izgled nema nikakve veze sa konfekcijskim brojem koji nosite.

Odgovarajuće donje rublje

Ovo je prvo pravilo koga se morate držati, pronaći odgovarajuće donje rublje koje će vam zaista pristajati sjajno. Odgovarajući grudnjak i gaćice učiniće i da ostatak garderobe bolje prione na vaše telo, a daće vam i  određenu dozu samopouzdanja.

Nosite panatlone sa ravnim nogavicama

Većina punijih žena pomalo je zbunjena kada je u pitanju tip pantalona i farmerki koje njima odgovaraju. Zaboravite na razne modele koji se reklamiraju kao oni koji sužavaju, jedini pravi izbor za vas su panatlone sa ravnim nogavicama.

Wear Pants with Straight Legs Modni saveti: Top 10 modela za punije devojke

Nosite odeću sa visokim strukom

Nije važno da li najčešće nosite pantalone, suknje ili haljine, uvek birajte visok struk i nikada nećete pogrešiti. Ovakav struk učiniće da vaše obline izgledaju bolje i neodoljivo. Ukoliko imate par stvari sa niskim strukom njih kombinujte sa dužim majicama.

Wear Dresses with High Waist Modni saveti: Top 10 modela za punije devojke

Pencil suknja i haljina su obavezene

Ovo jednostavno morate imati u svom ormanu. Haljine i suknje pencil kroja učiniće vas vizuelno tanjim i na videlo će izneti ono najbolje iz vaše figure. Takođe, mogu da se kombinuju i za posao i za izlazak.

Comments