Fashion&Friends

Fashion Company, vlasnik poznatog koncepta Fashion&Friends, vodećeg multibrend prodajnog lanca u zemlji, na spektakularnoj reviji treće večeri 24. Fashion Selectiona predstavio je najveće adute iz svoje ponude za sezonu proleće/leto 2014. Fashion&Friends koncept okuplja najveća imena urbanih brendova odeće, obuće i aksesoara, a na reviji u Belexpocentru predstavljeni su brendovi Guess, Tommy Hilfigher, Replay i Diesel. Kolekcija Replaya inspirisana je putovanjem morskim obalama od Havaja do Los Anđelesa, kolekcija brenda Diesel povela je publiku kroz motive britanske rok scene, na čijem tragu je i kolekcija brenda Guess, sa akcentom na eklektičan i stylish look.

157 Modni spektakl: Fashion&Friends i Scotch&Soda 239 Modni spektakl: Fashion&Friends i Scotch&Soda 323 Modni spektakl: Fashion&Friends i Scotch&Soda 415 Modni spektakl: Fashion&Friends i Scotch&Soda

Scotch&Soda

Usledila je revija holandskog brenda u usponu Scotch&Soda. Bogati kolorit, printovi listova i ananasa, cvetni motivi karakterišu mušku kolekciju ovog brenda, a za dame je prikazana kolekcija linije Maison Scotch, pa je publika uživala u kožnim bajker jaknama, štrikanim džemperima, blejzerima, safari haljinama.

Posebno oduševljenje izazvale su pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, koje su revije Fashion&Friends i Scotch&Soda dodatno obogatile uživo pevajući pesme Farela Vilijamsa, Lane del Rej, Šakire i Rijane.

Sara Jovanovic Modni spektakl: Fashion&Friends i Scotch&Soda

Sara Jovanović

Modele iz prvog reda ocenjivao je veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili: Aleksa Jelić, Zoe Kidah, Ilda Šaulić, Ašok Murti, Beba Dragić, Bata Spasojević, Slavimir Stojanović, Boško Jakovljević, Zorannah, Nenad Radujević, Miloš Nadaždin, Boris Trivan, Inspektor Blaža i drugi.

Bata Spasojevic 2 Modni spektakl: Fashion&Friends i Scotch&Soda

Bata Spasojević

Ilda Saulic i Milos Nadazdin Modni spektakl: Fashion&Friends i Scotch&Soda

Ilda Šaulić i Miloš Nadaždin

Zorannah Modni spektakl: Fashion&Friends i Scotch&Soda

Modna blogerka, Zorannah

Comments