Kompanija Boka Group ovim poduhvatima ima za cilj da Crnu Goru učini prvim izborom za najzahtevniju i najglamurozniju svetsku klijentelu.

Model na reviji Vivienne Westwood u Budvi 02 Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Uz prisustvo velikog broja zvanica iz javnog života, diplomatskog kora uključujući ambasadore Velike Britanije i Nemačke u Crnoj Gori, kao i predstavnika medija održana je ekskluzivna revija kultne britanske dizajnerke Vivienne Westwood ispred zidina Starog grada u Budvi. Zahvaljujući organizatorima, modnoj agenciji Murano Montenegro uz pokroviteljstvo kompanije Boka Group, Turističke organizacije Budve i Opštine Budva publika je imala priliku da uživa u nesvakidašnjem modnom događaju, koji je obeležio sam početak nove letnje sezone.

Model na reviji Vivienne Westwood u Budvi 01 Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Revija je nosila naziv „Sve je povezano” (Everything is connected) što je ujedno glavna poruka “Climate Revolution” inicijative, koju je pokrenula Vivienne Westwood, kao veliki pobornik ekološke svesti. U toku večeri prikazano je preko 80 ženskih i muških modela od ready-to-wear do haute couture odevnih kombinacija, čime je obuvaćen ceo opus kolekcija za proleće/leto 2014. čuvene dizajnerke. Početak večeri je obeležio dolazak brojnih zvanica na crvenom tepihu a posebna konstrukcija koja je izgrađena za potrebe revije ispred Starog grada, bila je ispunjena do poslednjeg mesta.

Pijus Fišer ambasador Nemačke u Crnoj Gori Džon Kenedi osnivač i izvršni direktor Boka Group i Jan Viting ambasador Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi

Džon Kenedi, osnivač i izvršni direktor kompanije Boka Group, pokrovitelja ovog modnog spektakla, izjavio je: „Veliko interesovanje javnosti za ovaj vrhunski modni događaj još jedna je potvrda da je Crna Gora u potpunosti spremna da otpočne novu epohu u razvoju turizma a to je korak ka klijenteli koja posećuje elitne svetske destinacije. Ovo je bilo jedino predstavljanje kolekcije pored zvanične revije održanoj na londonskoj nedelji mode i upravo je Crna Gora odabrana  kao destinacija. Prošle godine smo ugostili čuvenog Roberta Kavalija a ove godine tim legendarne Vivienne Westwood. Uslediće još iznenađenja u narednom period za posetioce Crne Gore, koji uživaju u vrhunskoj turističkoj ponudi.”

Budući ski rizort na Bjelasici Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi Royal Montenegro prvi profesionalni golf teren na Jadranu u pripremi u zalivu Tivta Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi Marijana Mateus Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi Snežana Dakić TV voditeljka u haljini Vivienne Westwood Modni spektakl: Vivienne Westwood u Budvi
Comments