Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Modni studio “Kjara” u sredu 26. marta proslavio je svoj jubilej – 10 godina postojanja u prepunoj ustanovi kulture “Parobrod”.

Posetioci su imali priliku da vide 20 novih, unikatnih kreacija Jasmine Aleksić Stanković i Maše Stanković. Kao gosti na reviji učestvovali su i kreatori iz udruženja Retro Chic, takođe sa 20 različitih modnih komada i aksesoara.

slika Modni studio “Kjara” proslavio svoj jubilej! slika 2 Modni studio “Kjara” proslavio svoj jubilej!

Atmosfera na reviji bila je u duhu najboljih revija koje su se održavale sedamdesetih godina, od ambijenta, muzike, nasmejanih lica, predivnih modela kako na fantastičnim glumicama, tako i na prelepim mladim manekenkama. Publika je najviše uživala dok je gledala modele koje su ponele naše poznate glumice – Branka Pujić i njena ćerka Anđela Jovanović, Iva Štrljić, Mina Lazarević, Nevena Ristić, zatim pevačica Saška Janković i novinarka Adriana Čortan.

1 s1 Modni studio “Kjara” proslavio svoj jubilej! 2 s Modni studio “Kjara” proslavio svoj jubilej! 4 s Modni studio “Kjara” proslavio svoj jubilej!

One su svojim duhom i ženstvenošću na najbolji način ponele i predstavile modele iz kolekcije za proleće/leto 2014. godine.

Veliki doprinos ovoj reviji dala je svojom stručnošću i angažmanom Jelena Mladenović, koja je doajen srpske modne scene. Manekenke su bile vođene njenim instrukcijama, a sve su članice Model Scouting Office-a, i moramo napomenuti da nam je veoma drago što je veći deo njih svoju karijeru započeo na ovoj reviji.

3 s Modni studio “Kjara” proslavio svoj jubilej!

Za šminku se postarala Akademija za estetiku i kozmetologiju, dok je frizure uradio Miša Laudinović, osnivač studia “Cut & Cut”.

Dizajn plakata i pozivnica uradila je Andrea Sunturlić.

Nakon revije usledio je koktel koji ne bi bio tako uspešan da nije bilo posluženja koje su obezbedili sponzori: kompanija “Zlatiborac”, likeri “Zarya”, voćne rakije “Perun”, “Vino Budimir”, voda “Heba” i sokovi “Feshta Fresh”, kojima organizatori i producenti revije Marija Pantić i Anja Jelić iskazuju neizmernu zahvalnost.

5 s Modni studio “Kjara” proslavio svoj jubilej!

Editors choice