Još od prošle sezone pencil suknje uvukle su se u naše ormare i ne nameravaju da odu! Elegantne, pristojne, a opet veoma seksi, ovakve suknje su pun pogodak, jer stoje i mršavim i punijim devojkama.

Međutim ove sezone veoma su popularne ove suknje sa printom i to grafičkim printom! Tufne, karirane šare, štrafte ili cvetovi, odaberite onu koja je vama omiljena.

Bilo kako, ovakvi komadi odeće su odlični za nadgradnju i kreiranje nekih stvarno moćnih kombinacija.

Predstavljamo vam sedam osnovnih modela o čijoj kupovini bi trebalo da razmislite.

Karirana

Karo šara je odličan način da dodate malo živih boja u svoju kombinaciju. Uz najobičniju belu majicu koju ćete upariti sa njom i nekim zanimljivim aksesoarima, stvorićete inzvanredne modne kombinacije.

i2m18p4h Modni trend: Pencil suknje sa printom

Tufne

Ukoliko vam ne smeta da sve uči budu uprte u vas izaberite suknju sa tufnama. Dobra stvar kada su ovakve suknje u pitanju je ta što ih možete nositi uz mnogo glomaznih aksesoara u jarkim bojama.

ykbjs37e1 Modni trend: Pencil suknje sa printom

Cvetni print

Sa cvetićima nikada ne možete pogrešiti. To je sjajan print za proleće i leto. Pogodan je, jer je prikladan za sve prilike. Bilo da idete na poslovni ručak, kafu sa drugaricama ili u izlazak, ova suknja će biti dobar izbor.

mchl696u Modni trend: Pencil suknje sa printom

Štrafte

Čuveni mornarski print nikada ne može da dosadi, ali lepo izgledaju i štrafte u drugim bojama. Pazite samo da ukoliko imate problema sa naslagama na bokovima ne birate poprečne pruge već one uzdužne koje će vas učiniti dužom.

tajb366i Modni trend: Pencil suknje sa printom

Animal print

Leopard šara uz crveni džemper, teksas košulju ili klasičnu belu majicu? Zvuči moćno, zar ne? Ovakav print nimalo ne mora izgledati napadno ukoliko znate kako da ga pravilno ukombinujete i smirite doživljaj kada su aksesoari u pitanju.

jx806p51 Modni trend: Pencil suknje sa printom

Crtaći

Sve češće ćete na ulici viđati dame u garderobi koja na sebi ima print inspirisan nekim crtanim filmovima ili stripom. Njih kombinujte uz jednobojne bluze i sa diskretnim nakitom u zlatnoj ili srebrnoj boji.

g49gbipo Modni trend: Pencil suknje sa printom

Raznobojna

Što šarenija suknja to ostatak autfita treba da bude smireniji. Zato nemojte da se plašite da nosite suknje koje su prepune detalja, ako ostatak garderobe bude jednobojan, najbolje u crnoj boji.

j70979vn Modni trend: Pencil suknje sa printom

Lenka Gatić

Comments