U zavisnosti od toga kojim se poslom bavite, on vrlo često utiče na vaš stil, uskraćujući mu kreativnost i autentičnost. Na poslu treba da izgledate ozbiljno, strogo i odmereno, a ukoliko se u tome ne osećate dobro i ako niste dovoljno svoji, verovatno jedva čekate priliku da možete da izađete na ulicu i zablistate u svom stilu!

Iskoristite vikend da nadoknadite vreme za sebe. Obucite svoju omiljenu dugu suknju, svoje ekscentrične i šarene odevne komade. Stavite cvetne venčiće u kosu, otkačene šešire, i gomilu lepog nakita! Izgledajte kao prava trendseterka.

Pustite kosu da izgleda prirodno, bujno i netaknuto.

Nemojte praviti uštogljene frizure, vežite neobaveznu punđu. Budite svoji i uživajte u trenucima kada možete da se izrazite kroz odeću. Predlažemo vam divne kombinacije za kreativni vikend!

cfd Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu fgggg Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu hgf Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu kill Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu main.original.585x0 Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu mnhh Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu ddss Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu juk Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu rz Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu tzfss Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu uujj Modni trendovi: 10 predloga za vikend u vašem stilu

Tara Đukić

Comments