Boyfriend jeans su i dalje jedan od glavnih street style trendova! Predrasude da stoje samo vitkim i visokim devojkama nisu sasvim tačne, jer uz dobru kombinaciju sa visokim štiklama, mogu svima da pristaju odlično.

One su dobra alternativa uskim farmerkama i helankama, pa čak i šortsevima, s obzirom na to da su široke i udobne! Obožavamo ih baš zbog te udobnosti i opuštenosti!

Birajte vesele i autentične dezene kako bi osvežili čitavu kombinaciju. Što se tiče obuće, boyfriend jeans najbolje izgledaju kada nosite štikle, jer kako god da ste građeni ove farmerke su kraće od običnih, pa vizuelno skraćuju noge, dok ih štikle svakako produžuju.

Za dnevnu varijantu, odaberite moderne espadrile, baletanke ili plitke patike. Važno je samo da ne nosite duboku obuću, tj. duboke patike. Ove farmerke najčešće su deo minimalističkih odevnih kombinacija, ali naravno, uz pomoć mašte vi ih možete prilagoditi svom stilu. Mi vas inspirišemo street styleom iz modnih prestonica i pokazujemo vam kako ih nose urbane devojke sa stilom.

2 denim on denim Modni trendovi: Kako da nosite boyfriend jeans 8 denim and florals Modni trendovi: Kako da nosite boyfriend jeans
Comments