Ako spadaš u one devojke koje uvek vole da izgledaju moderno ali i drugačije, postoji odeća koja će te zasigurno izdvojiti iz mase. Danas devojke koje šetaju ulicom i gradom kao da sve liče jedna na drugu i priznaćeš, gotovo identično se oblače. Ali sa modom treba eksperimentisati i truditi se da nađeš svoj stil koji je prepoznatljiv ali i koji te izdvaja u moru drugih devojaka.

Godina samo što je započela, pa već na početku budi hrabra i smela i poželi dobrodošlicu trendovima koje do sada nisi često imala prilike niti da vidiš niti da dizajniranu odeću na ovakav način obučeš, a trebala bi. Kao što smo napomenuli – budi smela, odvažna i reci sebi “hoću da ja budem ta koja diktira trendove” i ne libi se da poneseš nešto drugačiju odeću.

Farmerke do članaka

Čim malo otopli, evo jedne ideje da budeš kreativna i da izabereš model farmerki koji je po svemu neobičan ali i upadljiv. Umesto džinsa standardne dužine, odluči se za onaj model čije nogavice idu do članaka, a koji se savršeno kombinuje sa sandalama, papučama i baletankama.

farmerke Modni trendovi koje do sada NISI probala, a morala bi
Comments