Letu polako dolazi kraj, a dok se pripremamo za nove radne pobede i prve kišne jesenje dane, razmišljamo i o trendovima koji će obeležiti mesece pred nama. Nostalgični i vetroviti septembarski dani sa ranim zalascima sunca su odmah iza ćoška, a ovo su neki od trendova koji će obeležiti godišnje doba koje je pred nama.

Faux fur

Iako smo odavno odlučili da prirodno krzno ostavimo u prošlosti, ništa ne može podići kombinaciju kao bunda od krzna, čak i kada je ono lažno. U njoj ćete izgledati ali se i osećati kao neka bolja, neopterećena verzija sebe koja luta ulicama New York-a i jedino o čemu razmišlja je gde popiti sledeću čašu šampanjca. Ukoliko ste lubitelj lažnog krzna ono može krasiti i vašu torbu, džemper ili postati vaš omiljeni šal.

Fringe

Ove jeseni čak i najjednostavniji modni komadi dobijaju autentične detalje, poput fringe-a. Bilo da je na jakni, paru pantalona ili torbi, fringe daje novu teksturu i život komadu koji bi inače bio potpuno običan, a vaša kombinacija izgledaće kao jedan od outfit-a sa streetstyle fotografija. Ukoliko težite praktikovanju održive mode, dovoljno je da potražite među komadima koje ste prethodne decenije, jer je fringe tada bio jedan od trendova koje je bilo nemoguće zaobići.

Zlatni tonovi

Zraci sunca postaju sve ređi i bleđi, ali sada imamo priliku da nosimo jarke zlatne nijanse, koje će se savršeno uklopiti sa nijansama opalog lišća koje prate jesen. Na svečanim haljinama za veče, ili pak udobnim, toplim džemperima, različite nijanse zlatne boje biće apsolutni hit ove jeseni, i jedna od najčešćih boja u nadolazećim modnim kolekcijama. Zlatni tonovi će naročito laskati onima koji su tokom leta stekli bronzani ten.

Comments