Letnja putovanja su najbolja, zar ne? Od odlaska na pravi desetodnevni odmor negde na moru, sve do kraćih, vikend putovanja sa prijateljima ili dečkom, pa do posete familiji na selu ili shopping ture u nekoj evropskoj metropoli -sve dolazi u obzir!

Međutim, jedina stvar koju svi mrzimo kada su putovanja u pitanju je pakovanje! Ili naguramo u kofer previše nepotrebnih stvari, ili zaboravimo pola garderobe koja nam je neophodna.

Zato je najpametnije napraviti listu onoga što nam je neophodno na svakom putovanju.

Sve što treba da radite je da pratite listu i slažete stvari u kofer. Bez nepotrebne frke i panike!

Evo i naših predloga za vašu listu:

Mornarska majica

mornarska majica Modni trendovi: Putuj sa stilom

Kakvo je to letovanje ukoliko nemate majicu na teget-bele štrafte? Dobra je i za opuštene kao i za elegantne kombinacije, uz šorc, bele pantalone, suknju. Štikle, patike ili japanke? Nećete pogrešiti ni u kom slučaju.

Mekana tunika

košulja Modni trendovi: Putuj sa stilom

Šira košulja od prijatnog, prirodnog materijala, sa dugim rukavima koji se lako mogu podvrnuti, najbolji je izbor za letnje putovanje. U njoj se nećete znojiti, a kada u avionu bude malo hladnije, lako možete spustiti rukave, ili ako je baš potrebno, obući i neki lagani džemper preko nje.

Džemper

džemper Modni trendovi: Putuj sa stilom

Ne samo za avion, već i sveže letnje noći. Nikada ne možete garantovati da vam na letovanju, ma koliko toplo bilo u jednom trenutku neće zatrebati malo toplija garderoba. Odaberite lagani džemper koji će i sjajno izgledati u kombinaciji sa šorcem, suknjom ili letnjim pantalonama, kada budete krenuli u večernju šetnju pored mora.

Letnja haljina

letnja haljina Modni trendovi: Putuj sa stilom

Koliko dugo je stajala u ormaru i čekala trenutak da je obučete. Lepršavu haljinu možete nositi i za veče uz odgovarajuću obuću i aksesoare, ali isto tako će vam izuzetno biti korisna i kada krenete na plažu.

Lenka Gatić

Comments