Odri Hepbern (Audrey Hepburn) je bila kosmopolita od rođenja. Majka joj je bila holandska baronica, a otac čuveni engleski bankar. U filmovima smo je gotovo uvek viđali kao vrcavu adolescentkinju, i taj imidž ju je pratio do njenog poslednjeg filma “Uvek” (Always), koji je režirao Stiven Spilberg (Steven Spielberg).

slika1 audrey WM Modni zalogaj: Audrey Hepburn ponovo snima!

“Ništa nije nemoguće, sama reč sugeriše da je moguće!” – Odri Hepbern

Od smrti ove ikone filma i stila prošlo je oko 20 godina, međutim, kako se ispostavlja, fizička smrt za Hepbernovu nije značila kraj filmske karijere.
Naime, po poslednjim vestima saznajemo da je ova diva ponovo na filmu zahvaljući veštim kompjuterskim obradama i generisanju.

Fanovima Hepbernove je poznato da joj je omiljeni slatkiš bila britanska čokolada Galaxy, koju bi jela i u srećnim i tužnim trenucima. I, u skladu s tim, urađena je reklama u kojoj ova harizmatična lepotica uzima štanglicu ove čokolade dok sedi na zadnjem sedištu kabrioleta. Tim stručnjaka je na reklami radio godinu dana, a pre nego što je urađena i emitovana, sinovi glumice – Šon Ferer (Sean Ferrer) i Luka Doti (Luca Dotti) su dali zeleno svetlo i svoju podršku.

Inače, reklama je smeštena u period pedesetih godina prošlog veka, u jednoj od ulica večito krcatog Rima. Pogledajte video i vidite šta se dalje dešava.

Izvor: b92.net


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments