U cilju promovisanja Olimpijskih igara, “Elle UK” je odlučio da posveti naslovnu stranu svog magazina muškarcu. Sportista kome je pripala čast da krasi prvu “samo mušku” naslovnicu modnog magazina je Dejvid Bekam (David Beckham). Kako smo se i nadale, “Elle UK” nam je podario dve naslovnice. Na jednoj je Dejvid zamišljen i slikan u krupnom planu, dok na drugoj izlazi iz vode u kožnim pantalonama i bez majice.

Dok željno čekamo i najseksi editorijal u istoriji mode, prilažemo vam dotične naslovnice, ali upozoravamo devojke sa slabim srcem da gledaju na sopstvenu odgovornost.

Slika 22 Modni zalogaj: Dejvid Bekam bez majice!

Pošaljite i nama jedan primerak... magazina, naravno


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments