Los Anđeles probudio se uz šašave jarkozelene postere i banere razapete po čitavom gradu. Glumica, pevačica i dizajnerka Selena Gomez (Selena Gomez), proslavila je sa grupom tinejdžera novo partnerstvo sa brendom Adidas NEO. Jarkozeleni posteri i baneri razapeti po čitavom Los Anđelesu, dali su do znanja da je Adidas dodelio mladoj glumici ulogu nove svetske ikone stila i gostujuće dizajnerke kroz trogodišnje partnerstvo, do kraja 2015. godine. Selena će dizajnirati kolekciju jesen/zima 2013, a ujedno će biti i zaštitno lice svih sezonskih kolekcija i pojavljivaće se u medijima, kao i u reklamnim kampanjama, od februara naredne godine.

162 Modni zalogaj: I Selena Gomez dizajnira za Adidas

Mlada dizajnerka Selena uživa u novoj ulozi

“Srećna sam zbog ovog partnerstva, jer NEO zaista brine o stilu, a ujedno se i zabavlja sa modom, tako da mi omogućava da budem svoja. To je nešto što mi je oduvek bilo veoma bitno, kao i mojim fanovima, da znaju da mogu da nađu svoj izraz dok nose odeću koju žele, a koja im je i udobna”, ushićeno je rekla Gomez.

Zainteresovani ovde mogu da vide kako Selena luduje na ulicama Los Anđelesa, gde imaju i priliku da se takmiče u kvizu. Ukoliko pobede dobijaju mogućnost da upoznaju Selenu u okviru NEO modnog događaja koji će biti održan u februaru naredne godine u Njujorku.

Izvor fotografija: agencija Headline


Marina Luković je novinarka koja za sebe kaže da je bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Minnie Mouse, svoje prijatelje i smejanje do suza. Veliki je optimista, a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je “Carpe Diem”, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments