Lejdi Gaga (Lady Gaga) baš voli da bude neobična. Osim što je, kako smo već imali prilike da vidimo, lansirala prvi crni parfem na svetu, izbacila je i šokantnu kampanju. Naime, na slici ona leži, dok po njoj gmižu minijaturni ljudi. Da li je to aluzija na njene fanove (“little monsters”) ne znamo, ali znamo da nas, svakako, zanima kakve reakcije će kampanja izazvati. Nama se dopada – smela je, atraktivna i sigurno će mnoge naterati barem da isprobaju parfem.

Takođe, jedva čekamo da vidimo ovu reklamnu kampanju u moru roze, cvetnih, slatkih parfema u svetskim robnim kućama. Bravo!

Slika 238 Modni zalogaj: Lady Gaga izbacila kampanju za parfem

Gaga i njeni Liliputanci


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments