Prelepa španska glumica, Penelope Kruz (Penelope Cruz), novo je zaštitno lice Campari kalendara za 2013. godinu! Zanosna oskarovka će pozirati pred objektivom slavnog modnog fotografa Kristijana Šulera (Kristian Schuller). Penelope će tako poći stopama nekih od najelegantnijih žena sveta koje su krasile stranice prethodnih Campari kalendara, poput Selme Hajek (Salma Hayek), Eve Mendez (Eva Mendes), Džesike Albe (Jessica Alba) i Mile Jovović (Milla Jovovich). “Campari kalendar duže vreme radi sa talentovanim i kreativnim fotografima i na taj način nastaju prvoklasna umetnička dela. Zaista sam uživala radeći na ovom projektu, za jedan od najpopularnijih svetskih brendova, sa neverovatnom istorijom. Mislim da će fanovi širom sveta uživati u fotografijama kada budu videli kalendar, jer je tema jako zanosna i šik” – izjavila je glumica.

19 Modni zalogaj: Penelope Cruz je nova zvezda Campari kalendara

Finalne fotografije iz Campari kalendara za 2013. će biti predstavljene na elitnom događaju, koji će se održati u Milanu, na jesen 2012. godine


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments