Premijera druge sezone američkog “X Factor”–a održana je sinoć, 11. septembra u Holivudu. Dve dame i predstavnice lepšeg dela sudijskog tima – Britni Spirs (Britney Spears) i Demi Lovato (Demi Lovato), došavši u pratnji Sajmona Kaulea (Simon Cowell) i L. A. Rida (L. A. Reid), ponele su haljine neobičnog kroja i izgledale glamurozno i šik.

Demi se odlučila za neprevaziđenu crnu boju haljine high street brenda Topshop, čiju monotoniju razbija šljokičava kreacija u predelu vrata, iako se pomalo čini da je plisirani donji deo haljine vizuelno čini punijom nego što zaista jeste. X Factor look upotpunila je upadljivim crvenim karminom i podignutom kosom.

Britni je ponela kreaciju Stele Mekartni (Stella McCartney) – kobalt plava ustručena haljina dužine do kolena, šarenih detalja. Cipele Gucci nude se možda ne čine kao najbolji izbor u ovom slučaju, ali uz diskretan nakit Kelly Wearstler i Neil Lane, isfenirane, duge kose, Britni je blistala.

slika 135 Modni zalogaj: Premijera “X Factor” a

Britni Spirs je blistala u haljini Stella McCartney

slika 225 Modni zalogaj: Premijera “X Factor” a

Elegantna Demi Lovato


Tamara Ognjanović, pronicljivi idealista u večnom sukobu sa razumom, jer njenim strastvenim duhom gospodare emocije. Zaljubljenik u muziku i ritam, prezire patetiku, fine muškarce i surove racionaliste. Nikada se neće odreći tri stvari u životu: svoje plave kose, ljubavi prema Britney Spears i najjačeg sedativa – serije “Prijatelji”.

Comments