Pre nekoliko dana je snimljen ovogodišnji Victoria’s Secret šou u Njujorku, a zvanično će biti predstavljen na američkoj televiziji CBS, 4. decembra. Mnogi raspravljaju na njihovoj Facebook stranici o korišćenju indijanske perjanice ove godine i kritikuju brend kako su tim potezom pokazali nepoštovanje prema indijanskoj tradiciji, kulturi i ljudima ove zajednice koji su kroz istoriju dosta propatili. Manekenka Karli Klos (Karlie Kloss) je prošetala pistom u donjem vešu sa leopard printom, tirkiznim nakitom, perjanicom i naravno – visokim potpeticama.

Victoria’s Secret su na društvenoj mreži Twitter objavili kako će iseći taj deo iz oficijelnog videa šoua, a Karli Klos je na svom Twitter-u izrazila žaljenje ukoliko je ono što je nosila uvredilo bilo koga. Izgleda da je Victoria’s Secret češće na udaru kritika nego što bi trebalo, setimo se samo da su u septembru bili kritikovani zbog komada intimnog veša pod nazivom “Sexy Little Geisha”.

136 Modni zalogaj: Victoria’s Secret, izvinjenje zbog korišćenja perjanice

Karli Klos u spornoj kombinaciji sa perjanicom


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments