Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Predivna glumica, Frida Pinto (Freida Pinto) snimila je interesantan editorijal u stilu pedesetih za julski broj američkog magazina “Flaunt”. Seksepilna Frida je pokazala svoje obline, a u ulozi modela se snašla savršeno, jer joj modne piste i fotografisanje nisu strani. Navodno, dvadesetsedmogodišnja lepotica se fotografisala za magazin kako bi ismejala glasine da je od skromne devojke postala razmažena holivudska diva. Na fotografisanju, Frida je nosila kreacije s potpisom Versace i Bottega Veneta koje ističu njeno predivno telo, a glavni detalj je bila perika u stilu Sofije Loren (Sophia Loren).

133 Modni zalogaj: Zavodljiva Freida Pinto za magazin Flaunt

Ova lepotica je poznata po ulozi u filmu "Milioner iz blata"


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice