Teri Ričardson u novoj kampanji za ALDO

Poznati fotograf Teri Ričardson (Terry Richardson) godinama unazad sarađuje sa popularnim brendom cipela ALDO. Talentovani umetnik snimio je novu kampanju za njihovu novu liniju obuće, a rezultat je seksi i zabavna reklama, koja predstavlja zanimljiv zov naredne sezone. Interesantne fotografije krasi prelep model, plavuša Anais Pulio (Anais Pouliot), a kao što je i očekivano, Teri je napravio savršen spoj reklamnog spota i fotografija.

13 Modni zalogaji: Boje leta kucaju na vrata

Cipele Aldo u otkačenim i smelim bojama biće must have naredne sezone

Daucen Krus vs Adrijana Lima

Dva prelepa Viktorijina anđela (Victoria’s secretAdrijana Lima (Adriana Lima) i Daucen Krous (Doutzen Kroes) pokazale su svoju đavolsku stranu u novom editorijalu magazina “V”. Naslovnu stranu narednog izdanja krasi Latinoamerikanka Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), a dve manekenke zanosnog izgleda našle su se na nekoliko stranica, na kojima poziraju u seksi donjem vešu. Fotografije su zasluga talentovanog Marija Testina (Mario Testino).

23 Modni zalogaji: Boje leta kucaju na vrata

Zavodljive, a opasne anđelice

Princeza voli Gucci

Dvadesetpetogodišnja princeza Šarlot Kaziragi (Charlotte Marie Pomeline Casiraghi), kćerka princeze Karoline (Caroline) od Monaka, postala je novo zaštitno lice poznatog brenda Gucci. Glasine o mogućoj saradnji nastale su tokom Nedelje mode u Parizu, nakon čega je italijanska modna kuća zvanično objavila ovu vest. Mlada princeza će krenuti stopama glumice Evan Rejčel Vud (Evan Rachel Wood) i ruskog supermodela Natalije Sergejevne Poljevščikove (Наталья Сергеевна Полевщикова), poznatije kao Nataša Poli (Natasha Poly).

34 Modni zalogaji: Boje leta kucaju na vrata

Šarlot već dve godine sarađuje sa poznatim brendom, najpre predstavljajući Gucci kolekciju za jahanje konja

Ekstravagancija minimalizma

Belgijski modni dizajner Dris fan Noten (Dries Van Noten) predstavio je na trenutnoj Nedelji mode u Parizu svoju novu kolekciju garderobe za sezonu jesen/zima 2012/2013. godine. Kako već nekoliko sezona insistira na zanimljivim šarenim komadima odeće, nije mu ni ovaj put “promaklo” da dizajnira savršeno krojene kapute koji sadrže maksimalni minimalizam boja.

43 Modni zalogaji: Boje leta kucaju na vrata

Veoma sofisticirano, ali prepoznatljivo i šik


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments