Versace for H&M Cruise kolekcija od 19. januara

U većim evropskim prestonicama u kojima je dostupan švedski brend H&M, od 19. januara verni kupci moći će da pazare stvarčice iz kolekcije Versace for H&M Versace Cruise. Ukoliko ste ljubitelj šarenila i voćnog printa ne propustite tu priliku, koja je neočekivano dobila, ne baš tako sjajne, kritike koje prozivaju jeftin izgled, kako materijala tako i dezena. Simpatična Australijanka Ebi Li Keršo (Abbey Lee Kershaw) pokušava da to iznese kako treba i ujedno spasi kolekciju.

118 Modni zalogaji: Cvetno i voćno za predstojeće leto

Versace for H&M se odlučio za voćkice!

Nežni Valentino

Valentino je oduševio sve ljubitelje mode novom kampanjom  za sezonu proleće-leto 2011/2012. Kao i do sada istaknuta je pre svega suptilnost i nežnost čipkanih komada u nesvakidašnjem ambijentu. Cvetni dezen i prozirne materijale odlično su poneli modeli kampanje koju je objektivom zabeležila fotograf Debora Turbevil (Deborah Turbeville).

Valentino Spring 2012 ad 1 Modni zalogaji: Cvetno i voćno za predstojeće leto

Romantika nežnih materijala za predstojeću Valentino-kolekciju

Egzotika i Ferragamo!

Novo lice letnje Ferragamo-kampanje postala je niko drugi do Žizel Bunšen (Gisele Bundchen). Mlada mama, brazilske krvi i zavidnog stasa savršeno se uklopila u egzotiku Jamajke. Društvo joj pravi zgodni Samantin boy-toy Noa Mils (Noah Mills). Nama preostaje samo da dočekamo leto!

 Modni zalogaji: Cvetno i voćno za predstojeće leto

Ferragamo egzotika pre svega!

Mila Kunis je nova Dior-ova devojka !

Glumica ukrajinskog porekla Mila Kunis (Mila Kunis) osvanula je u novoj kampanji kuće Christian Dior, kao zaštitno lice torbe Miss Dior. Mila priznaje da se udobnije oseća u običnoj majici i farmerkama, ali dodaje da voli ženstvenost koju je na neki način u obavezi da pokaže na crvenom tepihu. I divno joj stoji, što potvrđuju fotografije Mikaela Jansona (Mikael Jansson).

mila kunis embed 2100325a Modni zalogaji: Cvetno i voćno za predstojeće leto

Mila Kunis kao novitet u Dior-ovom štabu!


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments