Hrvatica za službeni make-up milanskog tjedna mode

Najnoviji hot hrvatski izvozni proizvod je manekenka modne agencija “Thalia Models” – Lidija Lešić, čiji je novi poduhvat itekako vrijedan spomena. Naime, Lidjia je izabrana kao zaštitno lice ovosezonske službene make-up kolekcije Milano Fashion Weeka. Ova će kampanja lijepoj Lidiji zasigurno otvoriti još koja modna vrata, a mi se nadamo,  s obzirom da je bila zaštitno lice ELFS-a, Envy Rooma, te da je prošle sezone nosila revije modnih kuća MAK, Zigman, Hippy Garden i drugih, da ćemo je i ove godine vidjeti na hrvatskim modnim nadolazećim manifestacijama.

lidija Modni zalogaji: Dita Von Teese i Roland Mouret

Lidija kao službeno lice milanskog Fashion Week-a

Burberry stipendije

Luksuzni britanski brend Burberry omogućio je besplatno studiranje studentima poznatog fakulteta – londonskog Royal College of Art. Time je realizirano jedno od najvećih sponzorstava u programu ovoga fakulteta, koje će trajati idućih 10 godina. Burberry će odabranim studentima omogućiti studiranje uz najnoviju tehnologiju, kao i mogućnost zapošljavanja u tvrtki Burberry na dva tjedna. Školarinu će moći dobiti studenti različitih smjerova – arhitekture, fotografije i tekstila, te studenti vizualnih komunikacija. “Uzbuđen sam i privilegiran obavijestiti vas o odličnoj Burrbery Design školarini! Burberry i Royal College of Art surađivali su na brojim projektima tijekom godina, a sve s ciljem promocije britanskih dizajnerskih talenata. Ova suradnja je došla kao prirodan korak naprijed“, oduševljeno je izjavio Kristofer Bejli (Christopher Bailey), kreativni direktor brenda Burberry.

college Modni zalogaji: Dita Von Teese i Roland Mouret

Studenti u Londonu imaju privilegije o kojima na ovim prostorima možemo samo sanjati

Nova kolekcija cipela

Roland Mure (Roland Mouret), trenutni hit dizajner među zvjezdama, objavio je kako radi na svojoj kolekciji cipela koje namjerava predstaviti na Paris Fashion Weeku u ožujku. “Dizajnirao sam cipele koje će žene moći nositi u svim prilikama, i danju i noću. Izgledat će kompaktno, vidjet će se muški potpis, neće biti pretjerano skupe, ali bit će to cipele sa stavom“, kazao je pedesetogodišnji dizajner.

mouret Modni zalogaji: Dita Von Teese i Roland Mouret

Slavni dizajner je odlučio iskoristiti slavu maksimalno i radi punom parom

Ditina nova linija donjeg rublja

Kraljica burleske, Dita Fon Tiz (Dita Von Teese), predstavila je na sebi, kako ona to ima običaj i raditi, svoju najnoviju liniju donjeg rublja, koju će izdati u suradnji sa lancem trgovina Target. Linija nosi ime Von Follies i radi se o raskošnim komadima vintage donjeg rublja, za koje kaže: “Bilo mi je jako važno kreirati ovo prekrasno rublje u veličinama i oblicima koji će svaku ženu učiniti seksepilnom i glamuroznom. Vrlo sam ponosna na ovu kolekciju, posebno imajući u vidu da će cijene biti prilično pristupačne“.

dita Modni zalogaji: Dita Von Teese i Roland Mouret

Dita u svojim novim modelima donjeg rublja


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog”, krilatica je po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments