Mark Džejkobs cicija!

Čuveni dizajner Mark Džejkobs (Marc Jacobs) je stipsa! Jedna šesnaestogodišnja manekenka objavila je da nije dobila novčanu nadoknadu za dve revije koje je za Marka radila. Iako raditi za ovakvo modno ime jeste i stvar prestiža, ovaj posao ume biti i stresan, naročito kada umesto plate dobijete cipele, jaknu i tašnu. Na sve ovo Mark je kratko rekao: “Da, modelima plaćamo u robi; ako ne žele da rade sa mnom, ne moraju!”

Slika 115 Modni zalogaji: Dizajner stipsa i seksi manekenke

Ne da čovek pare, pa to ti je

Manekenke u klinču

Srpska snajka, Adrijana Lima (Adriana Lima) i njena koleginica (po poslu, ne po mužu Srbinu), Daucen Krous (Doutzen Kroes) snimale su poprilično zanimljiv editorijal za “V” magazin. Bile su pod budnim okom fotografa Marija Testina (Mario Testino) i kreatora Nikole Formiketija (Nicola Formichetti). Donosimo vam insert sa snimanja editorijala, gde se Adrijana i Daucen za potrebe snimanja vrlo mrko gledaju. Ih, kud ih nisu naterali da se valjaju u blatu!

Sestre Olsen na naslovnici

Meri Kejt (Mary Kate Olsen) i Ešli (Ashley Olsen) našle su se na naslovnicama martovskog britanskog magazina “Elle”. Da, dobro ste pročitali, u množini – jer svaka ima svoju naslovnicu! Sestre su za magazin rekle da im je cilj da izgrade karijere i modnu imperiju poput one koju ima Tom Ford (Tom Ford). Ukoliko imamo u vidu da im sa luksuznim brendom The Row ide odlično, uspeh će teško izostati!

Slika 218 Modni zalogaji: Dizajner stipsa i seksi manekenke

Ako neku od sestara volite više, možete i da birate naslovnicu

Ponovo Rijana…

Ne znamo šta se dešava sa muzičarima u svetu mode, ali ozbiljno prete da ugroze manekene i modele! Ovoga puta, u pitanju je Rijana (Rihanna), čija je nova reklama za Armani Jeans nedavno izašla u javnost. U reklami, Rijana se valja po krevetu uz neki lagani ritam, dok povremeno maše stvarima sa potpisom modne kuće. Nekoliko miliona ljudi kaže da je reklama seksi, a mi ipak savetujemo kući Armani da ovakve reklame ne ponavlja, jer niko ni ne gleda u njihove stvari, već isključivo u polugolu teta-Rijanu!

Tom Ford – skupo do koske!

Idol sestara Olsen, Tom Ford, predstavio je svoju novu kolekciju naočara. Ništa tu ne bi bilo čudno da jedan par cvikera sa dioptrijom ne košta 3,000 dolara! Pitate se zašto? Pa, u svom dobro poznatom maniru, Tom se potrudio da svaki delić naočara bude nezamislivo luksuzan. Ramovi naočara izrađeni su od metala ojačanog zlatom i roga vodenog bivola! Naravno, dolaze u kutiji koja je prelepo dizajnirana, možda i lepša od samih naočara. No, kao što svaka ljubiteljka mode zna, ovo za Toma nije ništa čudno, jer se on već godinama trudi da sve napravi što kvalitetnije, ekskluzivnije, luksuznije, pa samim tim i – skuplje!

Slika 316 Modni zalogaji: Dizajner stipsa i seksi manekenke

Prosto vam se osladi da budete ćoravi, zar ne?


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments