Raskid Sijene i Savane Miler sa brendom Twenty8Twelve

Suosnivačice brenda Twenty8Twelve glumica Sijena Miler (Sienna Miller) i njena sestra Savana (Savannah) odlučile su da napuste brend i posvete se nekim drugim životnim ambicijama. Nakon šest godina kreativnog doprinosa brendu, sestre prepuštaju kreativnu palicu i uz reči hvale se opraštaju sa dizajnerskim obavezama.

sienna miller clothes Modni zalogaji: Ed Westwick kao maneken

Sijena i Savana prekinule saradnju sa brendom Twenty8Twelve

Kejt Mos i Teri Ričardson ponovo za Mango

Kejt Mos (Kate Moss) ne staje! Britanska manekenka ponovo je angažovana za reklamnu kampanju brenda Mango, i to opet sa kolegom i fotografom Terijem Ričardsonom (Terry Richardson). Nakon prošlogodišnje kampanje, dvojac je učestvovao i u snimanju ovogodišnje prolećne.

Vera Vang u kupaćem!

620 VeraWang3 012312 211721 Modni zalogaji: Ed Westwick kao maneken

Teško je poverovati u njene godine, zar ne?

Zgodna i sređena dizajnerka Vera Vang (Vera Wang) odlučila je da u svom domu na Beverli Hilsu ispozira fotografu magazina “Harper’s Bazaar” ponosna na svoje šezdesetdvogodišnje telo. U intervjuu je izjavila da je ona jedna od onih žena koje se šetaju u kupaćem i štiklama.

Gossip boy u novoj kampanji

Brend Penshoppe odlučio je da za svoju prolećnu kampanju unajmi buntovnika tračerskog Menhetna, glumca serije “Gossip Girl”, Eda Vestvika (Ed Westwick). Mladi glumac, poreklom Britanac, osvaja srca u novoj kampanji čije komade možete naći već od proleća! Uživajmo!


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments