Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Raskid Sijene i Savane Miler sa brendom Twenty8Twelve

Suosnivačice brenda Twenty8Twelve glumica Sijena Miler (Sienna Miller) i njena sestra Savana (Savannah) odlučile su da napuste brend i posvete se nekim drugim životnim ambicijama. Nakon šest godina kreativnog doprinosa brendu, sestre prepuštaju kreativnu palicu i uz reči hvale se opraštaju sa dizajnerskim obavezama.

sienna miller clothes Modni zalogaji: Ed Westwick kao maneken

Sijena i Savana prekinule saradnju sa brendom Twenty8Twelve

Kejt Mos i Teri Ričardson ponovo za Mango

Kejt Mos (Kate Moss) ne staje! Britanska manekenka ponovo je angažovana za reklamnu kampanju brenda Mango, i to opet sa kolegom i fotografom Terijem Ričardsonom (Terry Richardson). Nakon prošlogodišnje kampanje, dvojac je učestvovao i u snimanju ovogodišnje prolećne.

Vera Vang u kupaćem!

620 VeraWang3 012312 211721 Modni zalogaji: Ed Westwick kao maneken

Teško je poverovati u njene godine, zar ne?

Zgodna i sređena dizajnerka Vera Vang (Vera Wang) odlučila je da u svom domu na Beverli Hilsu ispozira fotografu magazina “Harper’s Bazaar” ponosna na svoje šezdesetdvogodišnje telo. U intervjuu je izjavila da je ona jedna od onih žena koje se šetaju u kupaćem i štiklama.

Gossip boy u novoj kampanji

Brend Penshoppe odlučio je da za svoju prolećnu kampanju unajmi buntovnika tračerskog Menhetna, glumca serije “Gossip Girl”, Eda Vestvika (Ed Westwick). Mladi glumac, poreklom Britanac, osvaja srca u novoj kampanji čije komade možete naći već od proleća! Uživajmo!


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Editors choice