Vivijen Vestvud kao zvezda naslovnice

Sedamdesetjednogodišnja ikona mode, poznata dizajnerka Vivijen Vestvud (Vivienne Westwood), našla se, sasvim slučajno, na naslovnoj strani magazina “i-D”! Dok je manekenka Dafne Groeneveld (Daphne Groeneveld) pozirala ispred objektiva talentovanog Ričarda Buša (Richard Bush), modni fotograf Jurgen Teler (Juergen Teller) je “ufotkao” slavnu Vivijen. Zbog svoje spontanosti i šarma, našla se na naslovnoj strani. Osim njih dve, fotografisala se i model i glumica Karolin Marfi (Carolyn Murphy), te postoje tri verzije najnovijeg izdanja ovog magazina.

167 Modni zalogaji: Elegantna Olivia Palermo za Elle

Iako u poodmaklim godinama, Vivijen i dalje vodi računa o svom izgledu

Zara lookbook za april

Brend koji mnoge žene često nose, Zara, “izbacio” je novi lookbook za mesec april. Fantastičan je i jednostavan, a dominira bela boja koja je spas u toplim mesecima. Osim toga, uklapa se uz sve! Uz belu, tu su i drugi interesantni materijali i boje, asimetrični krojevi, zanimljiv print i dašak crvene i narandžaste boje. Ukoliko želite ovog proleća da budete trendi, uklopite ove zanimljive komade i izgledaćete moderno i upečatljivo.

257 Modni zalogaji: Elegantna Olivia Palermo za Elle

Zanimljive kombinacije uz koje će se svi okretati za vama

Olivija Palermo za ukrajinski “Elle”

Poznati model i glumica, prelepa Olivija Palermo (Olivia Palermo), fotografisala se za aprilsku naslovnicu ukrajinskog izdanja magazina “Elle”. Elegantna i prefinjena, Olivija izgleda prelepo u snimljenom editorijalu. Odevena u kreacije brenda Lanvin, Mango i Azzedine Alaia, ova trendseterka se slikala u hotelskoj sobi, a za fotografije su zaslužni Andoni (Andoni) i Aranksa (Arantxa).

353 Modni zalogaji: Elegantna Olivia Palermo za Elle

Olivija je modna dama koja nije sklona modnim eksperimentima, već nosi kreacije u kojima se oseća prijatno i pre svega prirodno

Dijamantski prsten vredan 70 miliona dolara!

Švajcarska kompanija nakita iz Ženeve, objavila je da je napravila prvi prsten na svetu koji sadrži isključivo brušeni dijamant od neverovatnih 150 karata. Ovaj verenički dragulj ne sadrži plemenite metale, a njegova vrednost iznosi 70 miliona dolara.

Dizajneri su počeli da ga prave u aprilu prošle godine, a nesumnjivo je zasenio verenički prsten Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor) koji je bio od 33.19 karatnog dijamanta, prsten Kim Kardašijan (Kim Kardashian) od 20.5 karata, ali i Bijonsin (Beyoncé) od 18 karata.

448 Modni zalogaji: Elegantna Olivia Palermo za Elle

Legendarni Koh-i-Nor, dijamant nađen u Indiji, koji je decenijama smatran najvećim na svetu, imao je 105 karata, odnosno težinu od 21 gram


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments