Jimmy Choo nam nudi veliki izbor obuće za leto

Jimmy Choo nas ostavlja bez daha sa letnjom kolekcijom cipela. Kolekcija nam donosi elegantne baletanke, vrtoglave potpetice, casual rimljanke, letnje platforme, fantastične patike, obične japanke, plitke čizmice pa i kitten heels. Da, Jimmy Choo zna da zadovolji žensku opsesiju cipelama, tako što joj ovaj brend omogućava da u svakoj prilici obuje odgovarajući model, bude moderna i šik. Kolekcija sadrži preko 200 modela cipela, ali mi ćemo izabrati nekoliko koji su na nas ostavili najveći utisak.

175 Modni zalogaji: Fantastične cipele i malo golotinje

Jimmy Choo letnja kolekcija cipela

Nove naslovne strane magazina “Numéro”

Jedne od najtraženijih manekenki današnjice, Karli Klos (Karlie Kloss) i Soskia de Brau (Saskia de Brauw), krase martovsko izdanje magazina “Numéro”. Devojke su se našle pred objektivom dragog nam Karla Lagerfelda (Karl Lagerfeld). Pored ove dve, ovo izdanje će imati i dodatne dve naslovne strane. Na njima će biti manekenke Ajmelin Valad (Aymeline Valade) i Darja Strokous (Дарья Строкоус).

269 Modni zalogaji: Fantastične cipele i malo golotinje

Koja vam se naslovna strana više sviđa?

Sergio Rossi kratki film

Pre nekoliko dana, poznati dizajner obuće Serđo Rosi (Sergio Rossi), prikazao je kratki film u Milanu, koji se zove “Skin to Skin”. Film je režirao Luka Gvadanjino (Luca Guadagnino). Sniman u tamnoj sobi, kratki film prati manekenku gologrudu Dajanu Dondo (Diana Dondoe) kako se oblači u zavodljivu kolekciju u kojoj dominiraju kožni kostimi i grudnjaci. Tu su, naravno, i Sergio Rossi duboke uske čizme sa kožnim šavovima koji idu uz nogu, kao i cipele sa visokim potpeticama od pitonove kože.

Marni for H&M reklamna kampanja

Nakon jedne teaser slike, donosimo vam još dve slike reklamne kampanje Marni for H&M kolekcije. Liu Ven (Liu Wen) i Imodžen Puts (Imogen Poots) su zvezde ove kolekcije, dok su muški modeli samo u pozadini. Kampanja je vesela kao i čitava kolekcija, a Sofija Kopola (Sofia Coppola), koja je zaslužna za ovu kampanju, odlično je uradila posao.

361 Modni zalogaji: Fantastične cipele i malo golotinje

Osmi mart, dan kada kolekcija dolazi u prodavnice, polako se bliži


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments