Brad Pitt je zgodniji nego ikada…

…kaže magazin “W”, čiju naslovnicu februarskog broja krasi. Holivudski ljepotan nama djeluje pomalo oronulo i staro, ali vjerovat ćemo stručnjacima. Za isti broj snimljena je još jedna naslovnica i to ona sa glumicom Šarliz Teron (Charlize Theron) za koju je ponovno Photoshop radio punom parom. U svakom slučaju, vrlo profesionalno, složit ćete se.

Picnik collage10 Modni zalogaji: Februarske naslovnice i prolećne kampanje

Kako se pokazalo prošle godine, holivudska imena najbolje prodaju časopise

Kad smo kod naslovnica…

“Vogue Paris” na naslovnicu svog najnovijeg izdanja stavio je model Dariju Verbovi (Daria Werbowy). Fotografi Inez i Finod (Inez & Vinoodh) uhvatili su sjajan trenutak na naslovnici na kojoj Darija nosi kupaći kostim brenda Prada. Baš njihovi modeli kupaćih kostima trenutno su među najpopularnijima na svijetu. Modelu je ovo povratak na naslovne strane, a što se stajlinga tiče, slijedili su britanskog brata i smjestili Dariju u neke davne godine prošlog stoljeća. Nažalost, pomalo dosadan i već viđen izbor, barem što se tiče frizure i šminke.

322052 10150496633867705 286292202704 8909116 2096674208 o picnik Modni zalogaji: Februarske naslovnice i prolećne kampanje

Darija u Pradi

Proljetne kampanje su svuda oko nas

Proljeće samo što nije, a naši najdraži dizajneri bili su jako vrijedni tokom hladnijih dana prošle godine. Među mnoštvom prekrasnih proljetnih kampanja izdvojila se ona brenda Elie Saab sa Karli Klos (Karlie Kloss) u naslovnoj ulozi. Dizajner je, odabravši Karli, apsolutno igrao na sigurno, znajući da je mlada manekenka trenutno jedan od najtraženijih modela na svijetu.

elie saab1 Modni zalogaji: Februarske naslovnice i prolećne kampanje

Navikli smo na njene obnažene fotografije, pa je ova kampanja pravo osvježenje

Zimski Hervé Léger za proljeće

Atraktivna somalijska ljepotica, Fatima Sijad (Fatima Siad) je naslovno lice proljetne kampanje francuske modne kuće Hervé Léger. U kolekciji je i poznata bandage haljina, ali sa malim varijacijama na temu. Uz svijetlu haljinu koju nosi u kampanji, Fatima pozira uz prekrasnog bijelog konja, pa cijelokupni dojam ipak malo pripada nekoj prošloj zimskoj kolekciji. Međutim, zanimljivi krojevi i dalje će biti najbolji izbor za sve žene koje vole glamur.

FatimaHerve Modni zalogaji: Februarske naslovnice i prolećne kampanje

Tamnoputa ljepotica u bijelom


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments