Harper Seven Bekam postaje model

Nije strano da je slavni par Bekam (Beckham) često u ulozi modela. Međutim, šuška se da bi i njihova kćerka Harper Seven (Harper Seven) mogla da krene njihovim stopama. Naime, njihovoj mezimici je ponuđen prvi manekenski ugovor! Modna kuća “My1stYears” izrazila je želju da im, upravo, Harper bude zaštitno lice, te da reklamira odeću i modne dodatke za bebe. Da li će Bekamovi pristati na ovo ili ne, još je neizvesno.

196 Modni zalogaji: Gisele Bündchen lansirala kolekciju veša

Harper Seven je proglašena za najuticajniju modnu ikonu u dečijem svetu

Žizel lansirala sopstvenu kolekciju veša

Slavna brazilska manekenka, Žizel Bundšen (Gisele Caroline Bündchen), lansirala je drugu kolekciju seksi donjeg veša u saradnji sa proizvođačem “Hope”. Ona je napravila i seriju provokativnih fotografija za koje je zaslužan Nino Munjoz (Nino Muñoz). “Kada dizajniram vlastitu kolekciju zamišljam seksi, ali otmene komade. Biram različite komade donjeg veša koje bih nosila u svakodnevnom životu, te u nekim specijalnim prilikama” – izjavila je Žizel.

gisele bundchen lingerie collection 2012 01 Modni zalogaji: Gisele Bündchen lansirala kolekciju veša

Kolekcija se sastoji od tri linije: Diva, Wish i Rococo, a svaka je namenjena za posebnu priliku

Kristen Stjuart najbolje obučena žena na svetu?

Britanski magazin “Glamour UK”, proglasio je mladu glumicu Kristen Stjuart (Kristen Stewart) za najbolje obučenu ženu sveta! Ona se našla ispred modne ikone Viktorije Bekam (Victoria Beckham), zatim manekenke Kejt Mos (Kate Moss) i vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton (Kate Middleton). Urednici ovog magazina rekli su da se ova mlada glumica za kratko vreme iz stila buntovne tinejdžerke transformisala u kraljicu elegancije, stila i trenda. Na drugom mestu našla se glumica Ema Votson (Emma Watson), a među 20 najbolje obučenih našle su se i Florens Velč (Florence Welch), Blejk Lajvli (Blake Lively) i Kira Najtli (Keira Knightley), a pevačica Kajli Minog (Kylie Minogue) zauzela tek 45. mesto.

371 Modni zalogaji: Gisele Bündchen lansirala kolekciju veša

Ranije su stilisti odbijali da sarađuju sa njom, jer su smatrali da je "nemarna" po pitanju mode

Hajdi Klum dizajnira dečiju modnu kolekciju

Prelepa manekenka nemačkog porekla, Hajdi Klum (Heidi Klum), počela je da kreira modnu liniju za mališane u saradnji sa modnom kućom “Babies’R’Us”. Kolekcija ove zanosne manekenke, pod nazivom “Truly Scrumptious”, trebalo bi da se pojavi krajem ove godine, a osim garderobe za dečake i devojčice, Hajdi će u ponudi imati i cipelice, posteljinu, modne dodatke i druge sitnice.

467 Modni zalogaji: Gisele Bündchen lansirala kolekciju veša

Osim mode, u svoju kolekciju je ubacila i “edukativni element”, pa se tako na ćebadima i igračkama mogu naći crteži koji stimulišu mozak beba


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments