Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

Armani kreira za Gagu – ponovo!

Đorđo Armani (Giorgio Armani) do sada je nekoliko puta sarađivao sa Lejdi Gagom (Lady Gaga) na njenim modnim eksperimentima. Sada, ovaj već uobičajeni saradnik pevačice, kreira stvari koje će Gaga nositi na azijskom delu svoje turneje “Born This Way”. Skice modela su se već našle na internetu i možemo da kažemo da ništa manje nismo ni očekivali od najveće zvezde današnjice i jednog od najboljih dizajnera svih vremena! Naš favorit je svakako kombinacija koja uključuje šešir u obliku klavijature, nokte od ogledala i duge PVC čizme. Jedva čekamo turneju!

Slika 140 Modni zalogaji: Gola Heidi Klum, Armani i Lady Gaga

Hoće li ovaj dvojac uspeti da nadmaši sebe?

Martinke sa cvetićima?

Jedna od najslađih modnih saradnji ove sezone jeste saradnja brendova Dr. Martens i Liberty London. Kao što znamo, Dr. Martens pravi omiljene čizme svih ljubiteljki rok i pank muzike, pa martinke predstavljaju pravi klasični modni komad. Brend Liberty London, sa druge strane, poznat je po cvetnim printovima. Kako je ove sezone u trendu imati cveće svuda po sebi, ova dva brenda odlučila su da se upare i naprave veoma slatku, ženstvenu kolekciju koja će se, sasvim sigurno, dopasti i onima koji martinke nisu nosili, jer su jednostavne.

Slika 231 Modni zalogaji: Gola Heidi Klum, Armani i Lady Gaga

Koje su najlepše?

Hermes bije bitku za opstanak!

Ukoliko ste mislili da je kapitalizam zaobišao modne kuće, varate se! Čuveni francuski luksuzni brend Hermes već neko vreme se bori za opstanak. Naime, modni konglomerat LVMH, koji u svom vlasništvu ima dobar deo kuća visoke mode, ima udeo od 22% akcija u Hermesu. Porodica Hermes se na sve načine trudi da kompanija većinski ostane u njihovom vlasništvu, kako bi se zaštitila tradicija ručno rađene luksuzne robe. Nakon što su osnovali veliku porodičnu kompaniju u čijoj je vrednosti 50% akcija, sada planiraju da jednog od članova porodice postave kao jedanaestog člana upravnog odbora. Hermes još tvrdi i da nije u pitanju finansijska, već kulturološka bitka! Mi ih podržavamo.

Slika 329 Modni zalogaji: Gola Heidi Klum, Armani i Lady Gaga

Čuvajte nam Birkinku našu nasušnu

Hajdi Klum naga za “Allure”!

Nakon neočekivanog razvoda od Sila (Seal), Hajdi Klum (Heidi Klum) se vratila u igru! Naime, slikala se gola za naslovnicu majskog broja časopisa “Allure”. Ako ste se ponadali da ćete videti golotinju – zaboravite, ipak je to magazin sa stilom! Osim što, kao i obično, izgleda zanosno, Hajdi je sa čitaocima podelila svoje mišljenje o nekim interesantnim temama. Najpre, govori o tome zašto nije uspela kao manekenka na revijama, već više kao model i o tome zbog čega ne voli plastičnu hirurgiju. Takođe, otkrila je da trikove u krevetu, naročito kada je oralni seks u pitanju, dobija od svojih gej prijatelja.

Slika 423 Modni zalogaji: Gola Heidi Klum, Armani i Lady Gaga

Ne treba joj nikakva hirurgija

Parfem inspirisan kompjuterom?

Mislili ste da niko ne želi da miriše kao kompjuter? Prevarili ste se! Ljubitelji računara kompanije Apple mogli bi uskoro da dobiju parfem inspirisan modelom MacBook Pro. Iako je prvobitno napravljen za jednu instalaciju u Australiji, kompanija koja je stvorila parfem trenutno je u potrazi za distributerima, kako bi se isti prodavao u maloprodajama. Ime mirisa je “Co. Design”, a tvorci iz kuće Air Aroma kažu da miriše kao kombinacija mastila, papira, pene, lepljive trake i računara MacBook Pro. Nismo baš sigurni kako to tačno miriše, ali daćemo mu šansu u ime svih ljubitelja Apple računara!

Slika 517 Modni zalogaji: Gola Heidi Klum, Armani i Lady Gaga

Šta li je sledeće?


Alitria Silva – mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormaru želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormara Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice