Victoria’s Secret ponovo pobrao simpatije

Brend Victoria’s Secret lansirao je svoju najnoviju kolekciju donjeg veša, po imenu Designer Collection. U pitanju je, kao što pretpostavljate, kolekcija malo skuplja i luksuznija od uobičajenih. Ova seksi kolekcija izrađena je od luksuznih materijala poput šifona. Brend je malo odmakao od svoje uobičajene stvaralačke inspiracije, što je dovelo do toga da se kolekcija, koja je u prodaji od prekjuče, već prodaje u velikim količinama. Inače, zaštitno lice kampanje je prelepa Barbara Palvin (Barbara Palvin).

Slika 141 Modni zalogaji: Kada Karl Lagerfeld intervjuiše sam sebe

Ide k’o alva

Chanel sleteo u Pariz

Na Nedelji mode u Parizu svoje adute za sledeću sezonu pokazao je i Chanel. Njihova haute couture linija, kojom dominira nebeskoplava nijansa, oduševila je i stare obožavaoce i neiskusne modne početnike. Najinteresantnija činjenica jeste ipak ta da je revija održana u imitaciji džambo-džeta, sa sve nebeskim aplikacijama na plafonu. Nežnost i ženstvenost koju Chanel ove sezone vidi kao imperativ svi već želimo na sebi!

Slika 238 Modni zalogaji: Kada Karl Lagerfeld intervjuiše sam sebe

Moda zaista ume da bude bajka

A kad smo već kod Karla…

… svim ljubiteljima ovog sjajnog čoveka nudimo pravu poslasticu. Povodom izlaska nove kolekcije na sajtu Net-a-porter, Karl (Karl Lagerfeld) rešio je da dodatno obraduje sve svoje obožavateljke i samo za njihove oči intervjuiše – sam sebe! Pogledajte video i saslušajte šta to Karl ima da nam saopšti na razne teme iz sveta mode.

Ana pravi žurku za Obamu

Najpoznatija modna urednica na svetu, Ana Vintur (Anna Wintour), biće jedna od domaćica modne žurke čiji je cilj prikupljanje sredstava za kampanju Baraka Obame (Barack Obama). Zabava će se održati 7. februara u Njujorku, a osim kupovine modnih komada, novac će se prikupljati i putem donacija. Osim Ane, domaćica će biti i Skarlet Johanson (Scarlett Johansson). Verujemo da će uspeti da ubede posetioce da doniraju poprilične sume novca – jedna lepotom, a druga ledenim, pretećim pogledom. Koja će kako, pogađajte!

Slika 333 Modni zalogaji: Kada Karl Lagerfeld intervjuiše sam sebe

Domaćica iz snova

Film kao najava za kolekciju

Viktorija Bekam (Victoria Beckham) lansiraće svoju kolekciju Victoria na proleće. Umesto klasične kampanje, Viktorija je odlučila da snimi mini-film, u kome će se, navodno, i sama pojaviti. Pred vama je trejler koji će vam otprilike nagovestiti o kakvoj se kolekciji radi. Viktorija nikada nije izneverila modu, pa jedva čekamo i film i kolekciju!


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments