Nova kolekcija naočara za sunce Burberry

Poznati modni brend Burberry, napravio je reklamnu kampanju za sunčane naočare za sezonu leto 2012. Dizajnera ove modne kuće, Kristofera Bejlija (Christopher Bailey) inspirisala je energija ovog brenda, kao i muzika i leto, te je odabrao četiri predstavnika ove kampanje. One Night Only, Marika Hakman (Marika Hackman), Life in Film i The Daydream Club snimili su video-spot u kojem nose naočare iz najnovije kolekcije brenda Burberry.

177 Modni zalogaji: Karl Lagerfeld u ulozi komentatora

Muškarci će ove godine nositi avijatičarske naočare u bojama mat crna, bledo zlato, nikal i tamni nikal, a žene će birati između boja bledog zlata, nikla i tamnog srebra

Džulija Roberts u haljini s potpisom Victoria Beckham

Slavna holivudska glumica Džulija Roberts (Julia Roberts) pojavila se na crvenom tepihu u haljini Viktorije Bekam (Victoria Beckham) iz ovogodišnje jesenje kolekcije. Zvezda filma “Zgodna žena” (Pretty Woman) za premijeru filma “Isus Henri Hrist” (Jesus Henry Christ), u kojem je i izvršna producentkinja, odabrala je sofisticiranu crnu haljinu sa belim detaljima. Svoj besprekoran izgled upotpunila je sandalama YSL “Tribute” i torbicom s potpisom Judith Leiber.

357 Modni zalogaji: Karl Lagerfeld u ulozi komentatora

Šarmantna Džulija odlučila se za haljinu koja odstupa od njenog imidža

Karl Lagerfeld kao komentator na kraljičinom dijamantskom jubileju

Poznati nemački dizajner Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld) učestvovaće 3. juna na zabavi ovogodišnjeg dijamantskog jubileja kraljice Elizabete (Elizabeth), kojim se proslavlja šezdesetogodišnjica njene vladavine. On će, uz dva novinara, uživo prenositi atmosferu sa kraljičine zabave za televiziju France 2. Ovaj put ne moramo očekivati nikakvu uvredu poput one da je Adel (Adele) debela jer je Karl, inače, veliki kraljičin obožavalac. Nedavno je izjavio i sledeće: “Mislim da kraljica Elizabeta izgleda veoma dobro na skorašnjim fotografijama, čak bolje nego pre pet godina – prelepo, poput kraljice Meri.”

452 Modni zalogaji: Karl Lagerfeld u ulozi komentatora

Kraljica je stupila na tron 6. februara 1952. godine, a krunisana je 2. juna 1953. Do sada, proslavila je srebrni (25 godina vladavine) i zlatni jubilej (50 godina)

Patike s potpisom Kenzo&Vans

Ukoliko želite da ovog leta budete primećeni, zasigurno ćete to postići ako nabavite patike koje su, u saradnji, dizajnirali modni brendovi Kenzo i Vans. Udruženim snagama, oni su stvorili obuću koja će biti apsolutni hit sezone. Šarene i upečatljive, ove patike koštaju €90, što i nije tako skupo za jedan “dizajnirani” par obuće!

264 Modni zalogaji: Karl Lagerfeld u ulozi komentatora

Upečatljive patike za smele osobe koje vole zanimljive modne detalje


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Comments