Kopola režira za H&M

Sofija Kopola (Sofia Coppola) ispisuje novu modnu bajku, režirajući za aktuelnu kolekciju brenda H&M koju potpisuje Marni. Čelnici brenda H&M su za Kopolu i Marni rekli da su “tim snova” i da je bilo pravo zadovoljstvo sarađivati sa njima. Kopola je čuvena po reklamnoj kampanji Miss Dior Cherie.

Sofia+Coppola+2011+National+Board+Review+Motion+Terc4OfbOHyl Modni zalogaji: Kopola, Karl, London i dijamanti

Režiserska palica je u njenim rukama

Nakit Elizabet Tejlor probija limite

Nakit iz privatne kolekcije velike filmske dive Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor) oborio je novi svetski rekord. Njegova vrednost je na jednoj aukciji dostigla vrednost od čak £74 miliona, a samo prsten koji je dobila na poklon od muža Ričarda Bartona (Richard Burton) procenjen je na £5.6 miliona. Postavlja se pitanje: da li su neke stvari neprocenjive?

11116 00005883b b82a diamond close up garticle Modni zalogaji: Kopola, Karl, London i dijamanti

Vredan, ali i više od toga

Raf Sajmons kuca na Diorova vrata

U krugovima visoke mode ovih dana šuška se da bi na čelu Dior modne kuće mogao da se nađe Raf Sajmons (Raf Simons). Da li će kreativni direktor brenda Jil Sander pre januara postati zamenik Džona Galijana (John Galliano) ostaje da se vidi. Ne sumnjamo da će eventualna vladavina Rafa biti produktivna i zapažena.

fantastic man raf simons willy vanderperre 1 Modni zalogaji: Kopola, Karl, London i dijamanti

Raf? Misliš Dior?

Moda u Londonu

Britanci su već napravili raspored za predstojeću Nedelju mode u Londonu. Modnim tonovima zaokružite februar na kalendaru i očekujte učesnike poput Stele Mekartni (Stella McCartney), Diona Lija (Dion Lee) i Sofi Hulm (Sophie Hulme). Ovo će svakako biti debi za Lija, a za Stelu još jedna uspešna modna predstava. Jedva čekamo!

london fashion week nytimes Modni zalogaji: Kopola, Karl, London i dijamanti

Neka krene odbrojavanje!

Karl zna šta radi

Ponekad je zaista dovoljno reći samo Karl Lagerfeld (Karl Lagerfeld). Vođen minimalizmom stvorio je kolekciju koju će sebi moći da priušte mnoge dame širom sveta. Na modnom kutku NET-A-PORTER ova linija će biti predstavljena narednog meseca. Samo jedan klik deli vas od sneak peek-a.

Picnik collage3 Modni zalogaji: Kopola, Karl, London i dijamanti

Živeo Karl!


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments