Lana Del Rej i kao model?

Najnovija muzička zvezda, Lana Del Rej (Lana Del Rey), izgleda će postati i nova muza modnih dizajnera! Kako navodi britanski “Vogue”, Lana je postala član agencije Next Model Management, pod čijim okriljem su se proslavile i Karli Klos (Karlie Kloss) i Aleksa Čang (Alexa Chung). Svi znamo kakve su karijere ovih dveju manekenki, a da li će Lana dospeti i na vrh modnog neba, ostaje da vidimo.

Slika 110 Modni zalogaji: Lana Del Rey, Andrej i Kardašijanke

Mnoge je oduševila glasom, a uskoro ćemo videti i njene prve modne korake!

Dakota Fening premlada za Cosmo?

Mlađana Dakota (Dakota Fanning) pojaviće se na naslovnoj strani februarskog broja “Cosmopolitana”. Pre nekog vremena, njena kampanja za parfem kuće Marc Jacobs zabranjena je u Velikoj Britaniji zbog “seksualizovanja dece”. Sada, kada će svojim licem ulepšati još jednu naslovnicu, modni svet se pita da li je ona ipak previše mlada za to? “Cosmopolitan” je magazin koji, osim modom, obiluje i člancima o seksu, pa je modna javnost zabrinuta što devojka od 17 godina treba da se nađe u njemu. Hm, šta vi mislite?

Slika 210 Modni zalogaji: Lana Del Rey, Andrej i Kardašijanke

Mladi model u svemu je ispred svojih vršnjakinja

Ponovo Kardašijanke!

Kako već ne možemo da se otresemo porodice Kardašijan (Kardashian), ostaje nam samo da izveštavamo o glupostima koje svakodnevno prave. Naime, najnovija vest u vezi sa ovom porodicom jeste da planiraju da osnuju sopstveni modni časopis. Da ironija bude veća, planiraju da časopis osnuju pod pokroviteljstvom iste izdavačke kuće koju trenutno tuže! Možemo samo da pretpostavimo ko će krasiti naslovne strane i čiji će modni brendovi biti u centru pažnje…

Slika 39 Modni zalogaji: Lana Del Rey, Andrej i Kardašijanke

Uskoro nećete moći da pobegnete od njih, zato se navikavajte dok je vreme!

Andrej na majicama!!!

Najčuvenija (ako ih uopšte ima još) manekenka muškog pola, Andrej Pejić, od sada može ići svuda sa vama. Naime, u prodaji su majice sa Andrejevim likom, poljupcima i potpisom, po ceni od 38 dolara! Andrej se jednom prilikom slikao u majici sa svojim likom i fotku okačio na Twitter. Nakon što je veliki broj ljudi ovo primetio, on je rešio da je pusti u prodaju. Inače, u ponudi je samo jedna veličina. Trk po majicu!

Slika 48 Modni zalogaji: Lana Del Rey, Andrej i Kardašijanke

Od sada – svuda sa vama!

Modni magazini u ovoj godini

U dobu interneta i krize, čini se da je štampi odzvonilo. No, modni magazini se ipak bore za svoje mesto pod suncem, pa modna javnost nagađa čemu će pribeći u ovoj sudnjoj godini? Da li će to biti zvezde rijaliti programa na naslovnim stranama, bolji kvalitet štampe ili poboljšanje PR strategija, ostaje da vidimo. Neka od nagađanja možete pročitati ovde.


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Comments