Brian Atwood kolekcija cipela za leto

Dizajner Brajan Atvud (Brian Atwood) donosi nam šarenu i veselu kolekciju cipela za predstojeće leto. Dominiraju jarke boje kao što su narandžasta, pink, žuta i plava. Brajan se potrudio da sve boje leta smesti u jedinstveni dizajn svoje kolekcije cipela. Takođe smo primetili da zmijski print neće u skorije vreme izaći iz mode, a ako ste ljubiteljke tog trenda i jarkih boja, ovo je prava kolekcija za vas.

1. Modni zalogaji: Lanvin, Brian Atwood i Prabal Gurung

Trendi i veselo – Brian Atwood kolekcija cipela

Uma Turman za “Vogue Italia”

Prelepa glumica Uma Turman (Uma Thurman), nakon editorijala za “Harper’s Bazaar”, našla se u još jednoj modnoj pustolovini. Nekoliko stranica editorijala u italijanskom izdanju časopisa “Vogue” posvećeno je baš njoj. Editorijal pod nazivom “Seeking Uma” uradio je poznati fotograf Piter Lindberg (Peter Lindbergh).

2. Modni zalogaji: Lanvin, Brian Atwood i Prabal Gurung

Deo februarskog editorijala sa Umom za "Vogue Italia"

Zabava u Lanvinu

Fotograf Stiven Majzel (Stiven Meisel) ima pune ruke posla. Nakon što je uradio reklamnu kampanju za brend Prada, na red je došla modna kuća Lanvin. Majzel je pokušao da dočara atmosferu modnog rajskog vrta. Manekenke i manekeni poziraju u prolećnoj odeći uz pesmu “Cookieman” od Maksin Ešli (Maxine Ashley) dok se zmije obmotavaju oko njih. I da se podsetimo, izgleda da u Lanvinu baš vole da se zabavljaju, kao što je slučaj bio i u reklamnoj kampanji za jesen 2011.

Njujorška nedelja mode: Prabal Gurung

“Svi mi imamo u sebi mračnu i svetlu stranu, ali veći deo vremena sam kroz svoj dizajn iskazivao ovu drugu”, rekao je dizajner Prabal Gerang (Prabal Gurung). I tako je na predstavljanju svoje kolekcije za jesen/zimu 2012. godine na Njujorškoj nedelji mode, konačno pokazao obe svoje strane, ali i nešto između. Revija je počela sa all-black kombinacijama koje naglašavaju krojački talenat dizajnera, a ono što je usledilo nakon toga jesu raskošne i dramatične kombinacije sa printovima u zlatnim i tamnoplavim tonovima. Na kraju videli smo i svetlu stranu ove kolekcije u vidu potpuno belih elegantnih haljina.

3. Modni zalogaji: Lanvin, Brian Atwood i Prabal Gurung

Prabal Gurung nas je oduševio ovom revijom


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments